Aktywne Wpisy

Teemcio +366
Dziękuję za doping nie udało się wygrać ale w sumie nie było tak źle jedynie nie czuję głowy ( coś mam po Muranie)
#famemma #bitasmietanka
#famemma #bitasmietanka

odyn88 +151
13 lat na wykopie i chlanie w weekendy zrobiły swoje XD przepraszam tag ( ͡° ʖ̯ ͡°) Adbuster podał mi legalne narkotyki w tunelu i wyszło jak zawsze
@Teemcio gratulację, że uratowałeś honor tagu na wykopie :)
Ciekawe uczucie dostać pierwszy raz w życiu cymbał w głowę xD
#famemma #bitasmietanka
@Teemcio gratulację, że uratowałeś honor tagu na wykopie :)
Ciekawe uczucie dostać pierwszy raz w życiu cymbał w głowę xD
#famemma #bitasmietanka

źródło: comment_1656751687idEJWTXp7e8lUjrIaTyEbk.jpg
Pobierz@przyjaciel_golomb: Nie dla mnie, to rynek weryfikuje i to bardzo dobrze xD
@przyjaciel_golomb: bo gamedev to nie tylko gierka ale tez serwisy do multiplayer i programowanie sieciowe?
Poza tym przypominam od czego w ogóle zaczęła się dyskusja o DNS. Wiesz co to jest terraform?
@RapIArbuzy: Jeśli jest na UoP to wcale nie tak łatwo będzie się go pozbyć.
Za chwilę manager zacznie wam czarować, że lepszy taki słaby, ale już obyty aniżeli kolejny, który może być jeszcze bardziej ujowy. Skąd
@rottenkitten321: to jest jakiś argument i się tutaj zgadzam. Z reguły na stanowiskach jest podawany wprost zakres obowiązków i technologii, więc jak nie ma w wymaganiach znajomości podstaw sieci komputerowych i protokołów, nie bóldupiłbym, że jak ktoś może być programistą i nie znać podstawowych algorytmów load balancingu (a conajwyżej pretensje do tego konkretnego
@NieBendePrasowac: Faang, software engineer z e2e odpowiedzialnością xD
@NieBendePrasowac: To porównanie było bez sensu, equalizer nie wymaga żadnego zrozumienia i wystarczy pokręcić suwakami versus DNS, które wymagają zrozumienia jak różnią się recordy i minimalnej świadomości że są hierarchiczne - bez tego nic nie skonfigurujesz, ewentualnie