Wpis z mikrobloga

@Vakabayaschi: ja nic takiego nie napisałem że Ambasador jest Kacapem tylko że kacapy w tym maczały palce. Ale jeżeli by się tak głęboko zastanowić to nic nie stoi na przeszkodzie żeby Ambasador Ukrainy był kacapеm. W Ukrainie jest cała masa zdrajców którzy przeszli na stronę wroga. Okazali się nawet w głównym kierownictwie służby bezpieczeństwa. Więc podwójny potrójny agent to żaden problem.
Na Ukrainie istnieje problem relatywizowania ludobójstwa na Wołyniu, zakłamywania i przekierowywania odpowiedzialności z ofiar na sprawców.

@Wolfman91: wynikający z działań ZSRR czyli naszego wspólnego wroga. Może najpierw warto sprawić żeby sobie głupi ryj rozwalił a dopiero potem rozliczać tę sprawę?
@siddhariha-cautama: Nie czuje się głupi, dzięki. Za to mam już dość słuchania o ukrainie i wojnie w radiu czy tv. Nie czuję zagrozenia że strony Rosji jeśli chodzi o Polskę. Po prostu nie podoba mi się zadłużanie polski / rozdawnictwo i generowanie inflacji w ten sposób, czyli pompowanie kasy w ukraine, bo wiem że ja za to zapłacę w podatkach..