Wpis z mikrobloga

@siddhariha-cautama: Podejrzewam że inteligentniejszy od Ciebie jest nawet mój kot, ale nie znam cie więc to tylko podejrzenia. Ty mnie nie znasz więc nie jesteś w stanie ocenić tego czy jestem glupi czy nie. A jak nie masz jakiegokolwiek argumentu za tym że Rosja nam zagraża to lepiej milcz :)
@promatiq: nie trzeba być Einsteinem żeby zrozumieć że jesteś głupi. Wystarczy przeczytać To co ty piszesz. Wystarczy dwa stwierdzenia że to nie nasza wojna i że Rosja nam nie zagraża. Gdybyś nie był głupi to pomyślałbym że jesteś kacapem który prowokuje. No tutaj jednak myślę brakuje mózgu. Rzeczywistość jest całkiem inna to nasza wojna i Rosja nam zagraża ale ty jesteś zbyt głupi żeby to zrozumieć. Dlatego Idź już pisz z
@siddhariha-cautama: No to skoro to takie głupie stwierdzenia to proszę bardzo, wytłumacz mi z geopolitycznego punktu widzenia jakie mamy zagrożenie od strony Rosji i dlaczego wojna Rosja-ukraina nas dotyczy. Jeżeli umiesz tylko na około obejść temat o nie odpowiadać to co poradzę że słaby z ciebie rozmówca. 0 konkretów.
@promatiq: Ty chyba przespałeś ostatnie 5 miesięcy jeżeli nie jesteś zwyczajnie głupi. W grudniu ubiegłego roku Rosja ustami ławrowa i Putina wystawiła ultimatum. Że nato powinno się zwinąć do granic 97 roku a Ukraina powinna się zdemilitaryzowanac i zmienić rząd inaczej będzie wojna. Ultimatum w języku dyplomacji znaczy jeżeli nie wypełnijcie tego co my mówimy to będzie wojna. Dlatego wojna na Ukrainie to nasza wojna i my już w niej jesteśmy.