Aktywne Wpisy
gejuszmapkt +327
#grubaimanlet
xd
xd
kozerus 0
jaki polecacie tani hosting dla 4 stron wordpress? Obecnie byłem przez rok w Hostinghouse ale wykupili ich złodzieje z NetArt i z 65zł brutto zrobiło się prawie 750zł na rok. Może warto zakręcić małysza za takie praktyki? Wykupują mniejsze firmy aby podnieść ceny przy przedłużeniu 10x.
#hosting #webdev #netart
#hosting #webdev #netart
Znalazłem bardzo przyjemny sposób jak chodzić do fryzjera za darmo, minus taki że to on ustala termin a nie my XD Ale kiedy wlatuje #oszczedzanie nie ma co wybrzydzać XD
Sposób bardzo prosty, szukacie na fb grupek typu „Barber modele - darmowe strzyżenie” i sprawdzacie czy akurat ktoś z waszego miasta się ogłasza, i to w sumie tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak przeglądam takie grupy to codziennie ktoś wrzuca post ze szukają modeli do nauki, sam raz byłem i jak za darmo to wyglądałem względnie, wiec nie ma się czego bać (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#niebieskiepaski #modameska #fryzjer #broda
Nie dajecie nawet 10 zl na przyslowiowe piwko? Kurde, jakos tak dziwnie bym sie czul mowiac dziekuje i tyle xD
z minusów:
- nie dla osób którym zależy na czasie - pro barber o----e Cię w 45-60min, uczeń będzie się j---ł nawet 2h, mój rekord to 3.5h na fotelu przy combo
- otwarte