Bardziej mnie boli, że moje długie wpisy nie dostają takiej uwagi.
@Al-3_x żyjemy w erze internetu. Tu przekaz ma być krótki bo mózg nie ogarnia treści w tej zupie informacji. Co gorsza mózg adaptuje się do tego i coraz ciężej jest człowiekowi przebrnąć w skupieniu przez książkę czy nawet film. Stąd popularność twiterow i innych tiktokow. Rozrywka rynsztokowa. ( ͡°ʖ̯͡°)
@ScypioAfricanus: A jak można ocieplać wizerunek człowieka, który ma mln ofiar na swoim koncie? Ty się dobrze czujesz bordowy? Wizerunek morderców też ocieplasz? Obaj są zbrodniarzami wojennymi z tym, ze stalin większym
@userrrr: jesteś na portalu ze śmiesznymi obrazkami i dziwisz się, że ludzi robią sobie heheszki. Wyjmij kija z d.... Ps. tag raczej robi sobie z hitlera heheszki a nie neguje, że był zbrodniarzem
Bardziej mnie boli, że moje długie wpisy nie dostają takiej uwagi.
@Al-3_x: Symetryzm.
@Al-3_x żyjemy w erze internetu. Tu przekaz ma być krótki bo mózg nie ogarnia treści w tej zupie informacji. Co gorsza mózg adaptuje się do tego i coraz ciężej jest człowiekowi przebrnąć w skupieniu przez książkę czy nawet film. Stąd popularność twiterow i innych tiktokow. Rozrywka rynsztokowa. ( ͡° ʖ̯ ͡°)