Aktywne Wpisy
owsikalfred +173
Jako że Wykop to ogromna moc, może w takim razie ktoś będzie potrafił udzielić odpowiedzi co się u mnie odpoerdziela w #mieszkaniedeweloperskie mieszkanie odebrane od dewelopera w grudniu 2019. Od samego początku pojawiały się liczne pęknięcia na ścianach nośnych oraz suficie w łazience, co nasiliło się po budowie drugiego etapu osiedla. Jako że generalny wykonawca zaczyna coś kręcić że nie wie jak je usunąć zaczynam zastanawiać się nad wadą trwała w budynku.
JustJoinIT +52
URODZINOWE #rozdajo ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Wiecie, że w niektórych rejonach to solenizant rozdaje prezenty gościom, a nie odwrotnie? Dlatego w dniu naszych 7 urodzin uszanujemy tę tradycję i obsypiemy Was podarkami! Do rozdania mamy 7 retrokonsolek Anbernic RG35xx, abyście i Wy mogli cofnąć się pamięcią do lat młodości.
Co zrobić, aby otrzymać
Wiecie, że w niektórych rejonach to solenizant rozdaje prezenty gościom, a nie odwrotnie? Dlatego w dniu naszych 7 urodzin uszanujemy tę tradycję i obsypiemy Was podarkami! Do rozdania mamy 7 retrokonsolek Anbernic RG35xx, abyście i Wy mogli cofnąć się pamięcią do lat młodości.
Co zrobić, aby otrzymać
Na szczęście miałem epikryzy ze szpitali i dałem jej też przeczytać to, co sam napisałem. Generalnie nie wyglądała na zadowoloną. Spytała się, jak zamierzam odbyć psychoterapię, kiedy mam problem z mówieniem. Ogólnie rozumiem, ale to jest właśnie mój problem i nie mam pojęcia co z tym zrobić. Koniec końców mam się dowiedzieć jak działa psychoterapia i co chcę w sobie zmienić. Nie mam pojęcia to pytanie odpowiedzieć.
Mówiłem już wcześniej, że chciałbym mniej bać się ludzi i czuć się bardziej komfortowo w ich towarzystwie.
Przynajmniej na koniec powiedziała, że i tak zrobiłem duży krok, dając radę przyjechać tutaj. Kolejna wizyta dopiero we wrześniu, bo mają urlopy.
Jeśli chodzi o dotarcie, to dojechałem tam w strasznych mękach ze względu na lęk i to, że w domu zamoczyłem telefon ze względu na stres i przestał działać. Ponadto, gdyby nie to, że godzinami oglądałem w google maps, jak wygląda przystanek autobusowy, to myślę, że nie dałbym rady wysiąść w odpowiednim miejscu.
Trochę jestem załamany tym, że się lepiej nie dogadaliśmy. Strata telefonu, gdy jestem w trudnej sytuacji finansowej, też nie pomaga.
Wszystko było wczoraj, ale dopiero teraz mam siły, żeby to zapostować.
Pozdrawiam @zebypatrzec. Miło jak ktoś się mną interesuje.
#przegryw ##!$%@? #qewnakwadracie #raportzniczego #psychologia #psychoterapia
ogolnei do bab nie warto chodzic
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jak chcesz to możemy się kiedyś zdzwonić na whatsappie jeśli chcesz potrenować rozmawianie z kimś obcym.
Oczywiście OP opisuje trudniejszy przypadek gdzie terapeuta powinien bardziej się wysilic z wiadomych powodów, powodzonka zycze, wierze ze dasz radę! (。◕‿‿◕。)
1 - poszukaj terapeuty w nurcie poznawczo-behawioralnym. jezeli ona byla z takiego to daj na priv kontakt do niej, moze jest nienormalna i ją znam.
2 - z jakiego jestes miasta, moge pomoc ci znalezc kogos kompetentnego za niedużą kasę.
3 - jak chcesz, to pisz na priv jak wygląda sytuacja bardziej, moze uda mi się Ci pomóc bez terapii.
tutaj masz moje problemy opisane
https://www.wykop.pl/wpis/66354627/tutaj-jest-co-powiem-psychologowi-jak-macie-jakies/