Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
chamik +1314
Janina Goss odwołana z kolejnej rady nadzorczej, po Orlenie, gdzie zarabiała 134 tysiące miesięcznie, tym razem wyrzucona z PGE, gdzie zarabiała 81 tysięcy miesięcznie.
To pochopny ruch, motywowany wyłącznie tym, że zajmowała się kotem Kaczyńskiego.
Na rynku już czeka kolejka headhunterów gotowych przejąć taką specjalistkę od spraw energetycznych.
#heheszki #gielda #sejm #bekazpisu
To pochopny ruch, motywowany wyłącznie tym, że zajmowała się kotem Kaczyńskiego.
Na rynku już czeka kolejka headhunterów gotowych przejąć taką specjalistkę od spraw energetycznych.
#heheszki #gielda #sejm #bekazpisu
@eyehategod: to po jednej wizycie już komfort jest? mi pisali, że dopiero po paru latach
Komentarz usunięty przez moderatora
@eyehategod: zacznijmy od tego. Na jakie nie jest?
Zastanawiam się na ile sposobów możemy interpretować to badanie (zaznaczę, że jeszcze nie przeczytałem całości).
Jeżeli mamy liczne badania na temat efektywności placebo ART YT to znaczy, że jednym z ważniejszych czynników poprawiających stan zdrowia psychicznego u pacjenta jest jego nastawienie?
@eyehategod: czyli mam iść na do psychoterapeuty zapytać czy na jakiś problem terapia nie jest rozwiązaniem? odpowie mi, że z każdym trzeba iść
@CzarnaSylweta: no nie, po prostu... wyszli z domu do ludzi i pogadali.
To aż tak proste, człowiek to istota społeczna, jak ktoś siedzi 24/7 przed kompem to będzie miał problemy.