Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +896
Dzięki potężnemu Mirkowi @Strzalka który przyłapał Izunie na lotnisku, mamy piękne widowisko zmęczonej życiem piramidziary po "wakacjach", wykopki co wy żeście jej zrobili xD
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Ustrojstwo +164
Podczas jednego z ksenofobicznych patroli w Środzie Wielkopolskiej można zobaczyć nacjola z koszulką "Combat 18". To neo-nazistowska organizacja terrorystyczna biorąca swoją nazwę od inicjałów Adolfa Hitlera (pierwsza i ósma litera alfabetu), odpowiedzialna za grożby, podpalenia i morderstwa.Kiedyś takie polackie bojówki zabijały Żydów np w Jedwabnem. #polacy #nazisci #zydzi
Co sądzicie o podpisaniu aneksu w tym momencie? obecnie mam razem z marżą 8.69% i następna aktualizacja będzie w listopadzie 2022.
będą stópki spadać czy dalej wzrastać?
#kredythipoteczny #stopyprocentowe #mieszkanie #kredyt #inflacja #nieruchomosci
a tak na prawdę to nie, będą z---------ć w górę aż wszyscy się zesramy
Raczej się nie zesram brzydko mówiąć :P ale chcę jak najmniej stracić...
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli taki scenariusz się sprawdzi, to 9,5% nie ma
@Bella_88: Ile wynosi oprocentowanie?
@Fiodooor: właśnie tak samo myślę. Idzie recesja, rząd jest mega
Ja nie biorę stałego. W perspektywie 5 lat (na tyle można wziąć stałe) z pewnością stopy spadną albo wydarzy się coś, przez co w ogóle nie będzie tego problemu (wojna itp).
@Bella_88: W przypadku czasowo stałego oprocentowania nie występuje w nim marża. Jeśli oprocentowanie kredytu w okresie stałego oprocentowania to 8% to jest to jak na dzisiejsze czasy bardzo dobra oferta.
@Bella_88: Wcześniej podałaś, że to RRSO. Przy oprocentowaniu 9,5% wartość RRSO będzie wyższa niż 9,5%.
W przypadku ING stałe oprocentowanie nie jest sumą marży i WIBORu. To po prostu jedna wartość. Nie występuje w niej marża, nie jest ona składnikiem stałego oprocentowania. Taka konstrukcja występuje tylko w PKO BP, co jest często mylone.
Dziś jestem umówiona na pisanie wniosku.
Swoją drogą ciekawe, że banki mocno cisną na zmianę oprocentowania na stałe. Obecnie część nie bada zdolności (PKO). ING też ma uproszczone ;o
*oprócz Putina i wykopków którzy czekają na upadek Polski i wykup nieruchomości za 3zł netto/m2.
Bazowanie na rentowności obligacji, wycenie FRA, wypowiedziach członków RPP, polityków, ekonomistów i analityków często się nie sprawdza - sytuacja jest dynamiczna i nieprzewidywalna.