Aktywne Wpisy
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
noipmezc +4
wpisujcie wasze ulubione batony
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
Łącząc ten fakt z miesiącem dumy (#pridemonth), zapewne pojawią się wpisy: Czy pozwolić gejowskim parom adoptować dzieci?
Niemniej ja mam do was #teczowepaski #homoseksualizm #lgbt inne pytanie:
Czy chciałbyś wychowywać dziecko?
Jak zwykle zapraszam do ankiety oraz do komentowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sam fakt pozyskania dziecka jest nieistotny. Skupiamy się po prostu na pełnieniu roli rodzica.
Jako tęczowy, chciałbyś wychowywać dziecko?
No i na pewno jeśli miałbym adoptować to już starsze, bo z wiekiem maleje szansa na adopcję
Fajne klarowne podstawy
Komentarz usunięty przez autora
Jak najbardziej słuszne założenia z twojej strony. A teraz popatrz z
Komentarz usunięty przez autora
No właśnie nie miałem tutaj na celu zrównania kogokolwiek do patusów. Bardziej ukazanie takiej niesprawiedliwości z cichym przyzwoleniem społecznym, że każdy chłopak+dziewczyna może mieć dziecko od tak, ale nie każdy powinien.
Posługując się logiką
@cutecatboy: Wiesz, ale przychodzi wiek, że zdajesz sobie sprawę iż się "nachapałeś". Jeśli nie jesteś utracjuszem to zgromadziłeś jakiś zasób majątku, wiedzy, itp. Ja nie chciał bym żeby to na co pracowałem całe życie poszło na rozpiździel przez spadkobierców, żeby moje rzeczy wylądowały na flohmarkcie. Chciał bym żeby ktoś się zaopiekował tym, co było dla mnie ważne,
Powiedziałbym raczej, że obecnie przez heteronormatywność jest odwrotnie. To homoseksualne dziecko dorastające w takiej rodzinie może na siłę w sobie ugruntować, że też musi mieć kobietę w związku. Oczywiście jeśli w międzyczasie nie zaakceptuje swojej prawdziwej orientacji. Wtedy w najgorszym wypadku może uświadomić sobie, że jest gejem mając
No to będzie ciężko zważając na fakt, ze mieszkasz w centralkej Polsce.
Mimo, że to nie ma byś wpis polityczny to wyjaśnię. Partia *** musi mieć wroga, by Polacy się nie jednoczyli, a walczyli przeciwko sobie. Także wróg publiczny musi istnieć. Kto nie widzi wroga w lgbt ten stoi w
Generalnie im bardziej rozsądny człowiek i rodzina, którą zakłada, tym bardziej wolnościowe i zdrowe poglądy i relacje z dziećmi. Szkoda, że tak mało jest takich rodzin i w większości to dziecko musi samo się wyrwać