Aktywne Wpisy
Zoriuszka +302
Ciekawe czy za mojego życia wejdzie 4 dniowy dzień pracy. Rozwiązanie to ma same plusy dla społeczeństwa w sumie wedle badań, nie tylko pod względem zdrowia psychicznego pracowników, ale także ich wydajności w pracy.
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
detar +306
#konfederacja #neuropa #polityka
@Dave987654321: No ale dobra, załóżmy było wtedy giga święto a neuropki robiły sobie wtedy nawet tort ze swastyki #pdk.
Dalej mi nie odpowiedziałeś na pytanie jak to się ma do tego, że jakieś randomki z internetu się debilnie zachowują do sytuacji w której robią to politycy
@Dave987654321: Tak, wystarczyło znaleźć znalezisko. Btw, serio nie widzisz ironii w tych komentach, które wkleiłeś?
Trochę ci ułatwię: tak jak napisałem wyżej w małym stoniu się z robą zgadzam tzn. był przynajmniej jeden walnięty lewak (który był dosyć znany, print_screen? albo taki z ufo w awatarze,
@Dave987654321: Pokaż w którym miejscu. I czemu tak ochoczo cały czas unikasz reszty mojego komentarza? xD
2) wrzuciłem screena tweeta byłego posła, więc to nie były tylko "randomy z internetu"
A tak w ogóle to szkoda mi czasu na dalszą dyskusję bo mnie pokonasz doświadczeniem #pdk
@Dave987654321:
ad1. Udowodniłeś mi, że takie wpisy były. Tylko nie wiem po co skoro sam napisałem że były a nawet, że były gorsze - od jednej konkretnej osoby. Jako dowód dałeś screeny gdzie ironia aż się wylewa z ekranu - ironia na całą prawicową hipokryzję w tamtym czasie. Dalej to nie jest potwierdzenie twojej tezy, cytuję: "Przecież