Wpis z mikrobloga

@tomek_27: Mam chyba ten model ale one są w dwóch częściach. Jedne obcisłe z wkładka i na to spodenki. Musialbys zobaczyć na żywo ten model. Ogólnie na mtb polecam, robiłem nawet 200km i było Ok
  • Odpowiedz
@tomek_27: ja regularnie robię długie trasy w spodenkach rockrider ST 100 (tych za 45pln) i jest mi w nich całkiem wygodnie, więc sądzę że gacie trzy razy droższe też powinny być spoko :P
  • Odpowiedz
@tomek_27: Mam te spodenki od niedawna i to jest tak, że dostajesz bokserki z pampersem i spodenki. Ja jestem z nich zadowolony, ale moim zdaniem jakość tych bokserek jest raczej średnia i za długo to one nie posłużą.
  • Odpowiedz
@tomek_27: poszukaj na olx i vinted "używanych". ja akurat dla siebie kupiłem obcisłe na szelkach Crafta, praktycznie nówki za 20 pln, ale chwilę wcześniej Muddyfox tyego typu jak wkleiłeś za jakieś 3 dychy z metkami papierowymi - cena z metki 69 euro. Rozejrzyj się bo sporo tego można znaleźć a jakoś pewnie będzie lepsza bo te najniższe modele spodenek z deca to jest badziew straszny
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@tomek_27: ma takie i ogólnie są wygodne, ale wkurzają mnie kieszenie. Prawa na telefon jest trochę mała i jak masz większy telefon to będzie go ciężko wcisnąć. Lewa na batony to wogóle bezsensu rozwiązanie, dali by normalną na zamek i było by git
  • Odpowiedz
@tomek_27: Ja mam MTB ST 100. Wkładka beznadziejna, musialem ja wyciac bo ofc wypiac sie nie da. Spodenki porwaly sie przy pierwszej glebie. Nie polecam. Te moze sa jakies trwalsze ale pieniedzy na to bym nie stawial.

Polecam za to spodenki Endura albo Rocday.
  • Odpowiedz