Aktywne Wpisy
KingaM +37
#dzieci #zwiazki #wies Nałykałam się tabletek z kofeiną i mam sraczkę myślową I tak myślę sobie że dawno nie widziałam krowy. Mój syn nie będzie wiedział co to wieś.
Mój facet jest mieszczuchem i to hardkorowym. Widziały galy co brały i myślę jak z tego wybrnąć bez szantażu i odpalania trybu #!$%@? suki stawiającej na swoim.Nie ma przecież prawdziwie pięknego dzieciństwa bez możliwości spędzania go na wsi. I tu właściwie mogłoby się
Mój facet jest mieszczuchem i to hardkorowym. Widziały galy co brały i myślę jak z tego wybrnąć bez szantażu i odpalania trybu #!$%@? suki stawiającej na swoim.Nie ma przecież prawdziwie pięknego dzieciństwa bez możliwości spędzania go na wsi. I tu właściwie mogłoby się
ak-47-kalasznikov +1736
Czy tam w gazeta.pl i okolicach ktoś jeszcze ma kontakt z rzeczywistością, czy po prostu "walą szczury" przez całą długość ichniejszego open space?
#bekazlewactwa #gazetapl
@69lukas69miami69: Jak wiele ostatnio rzeczy łącznie z manią dzięki której już nic nie jest "na" Ukrainie.
@Agemaker: z ciekawosci, skomt taka opinia? nie jest lubiany?
@PiersKurczaka: ratownica - kierownica służąca do kierowania ratowania ludźmi
Co ten Karol Okrasa?
@h3lloya: sęk w tym, że ona się nie czuje kobietą albo jedynie kobietą (nie wgłębiałem się)
Proponuję zrobić okręg autonomiczny dla LGBT etc, gdzie każdy przejaw non-woke-culture będzie karalny.
Daje im max 3 MSC i będą wszyscy z tamtad #!$%@?