Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

fajny bajer - ale gorzej z ergonomicznością przy dłuższej pracy - mam ale nie polecam jako głownej myszki do pracy 8h 5 razy w tygodniu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jest dobrze dostosowana do gestów na maku, ale moim zdaniem na tym zalety się kończą, bo jest zwyczajnie niewygodna przez swój bardzo płaski kształt. Makowe gesty da się ograń na innych myszkach typu mx master, zachowując wygodę i ergonomię pracy.
Ten niski profil wydaje mi się właśnie nieprzystosowany do pozycji leżącej obsługującego :) Myślałem właśnie o jakiejś MX/MASTER od logitecha z tych "tradycyjnych"
https://www.ceneo.pl/85653802
Używałem trochę iMac z taką myszą, niby fajna ale po kilku godzinach bolała mnie łapa. Może dla małych dłoni jest ok, nie wiem.
akurat szkoda zdrowia dla magic mouse