Wpis z mikrobloga

@imdb: I dobrze, trans"kobiety" (bo naprawdę ciężko uznać osobę na zdjęciu za kobietę, nawet się nie stara by wyglądać jak kobieta - gdyby pokazać to zdjęcie komuś nie podając kontekstu to uznałby go za mężczyznę) szczególnie bez usunięcia jąder mają nieuczciwą przewagę nad kobietami.

Lia Thomas wygląda, jakby po prostu postanowił pewnego dnia, że od dzisiaj jest kobietą i zapuszcza długie włosy, żeby rywalizować z kobietami. Pewnie nawet nie zrobił
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@imdb: jakto? To teraz mocno średni zawodnik nie będzie mógł zdobywać medali w żeńskich konkurencjach? Skandal!
  • Odpowiedz
jak spoerdolonym umysłowo trzeba być aby chcieć rywalizować ze słabszymi ze sobą i jeszcze się cieszyć z wygranej, za gówniaka chodziłem na Judo, byłem niedożywiony więc w swojej wadze walczyłem z młodszymi od siebie, raz kazali mi walczyć z dziewczyną, jak tylko mecz się zaczał ruszyła na mnie, odepchnąłem ją ręką i jak leciała dalej w nadanym jej kierunku popatrzyłem się na sędziów z takim spojrzeniem niezrozumienia że każą mi z nią
  • Odpowiedz
@imdb: To może mieć głębsze dno. Bo banują ludzi którzy, przeszli „męski okres dojrzewania”. Czyli akceptują zmianę płci tylko tych osób które zrobiły to jako dzieci/nastolatkowie jednoczenie przyzwalając na to. P------e.
  • Odpowiedz
I dobrze, trans"kobiety" (bo naprawdę ciężko uznać osobę na zdjęciu za kobietę, nawet się nie stara by wyglądać jak kobieta

@Wieufel: Nic nowego. RFN też miało takie pływaczki.
  • Odpowiedz