Aktywne Wpisy
TSR44 +347
ATAT-2 +418
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Pozostaje jednak przy swoim. Kto jest główną siłą przeciwko atomowi? Lobby, lewica czy 100os. odpowiedzialne za ten krzyż? I czemu nabijamy się tylko z tych drugich?
@teknik: naprawdę.
@skrogg: Chłopie, ile ty masz lat? Do szkoły chodziłeś w Generalnej Guberni?
@teknik: *naprawdę
Lol, tak.
#analfabetyzm
Szkoda, że Katowice to nie jest jakieś super miejsce na budowę pierwszej elektrowni bo bym sam chętnie podpisał zgodę jako mieszkaniec nawet gdybym z okna widział kominy chłodnicze.
@robertx: #!$%@?, byłoby w pytę. Tzn. Sasin i ogólnie jakakolwiek polska firma to gówno może- potrzebujemy zagranicznego projektu i wykonawcy, więc elektrownia praktycznie buduje sie sama. Jedyne co Sasin by mógł #!$%@?ć to kolejne miliony zł na jakieś gówniane zarządy i spółeczki, przeciągac to w nieskończoność, ale samej elektrowni i jej projektu by nie dotknął
Mam nadzieję, że zdrowy środek zwycięży i uda się zbudować elektrownie atomowa i to nie jedną!