Aktywne Wpisy

Hieronim_Pompa_Bosh +139

PABLO__ESCOBAR +45
Tak z ciekawości ,czy ktoś w ostatnim czasie miał wjazd na chatę za piracenie czegokolwiek. Mam wielu znajomych ,którzy pewnie nawet nie mają pojęcia ,że piratują pobierając coś z internetu i co? I nic się nie dzieje. Żyję na tym świecie juz prawie 30 wiosen i nie słyszałem wśród znajomych a nawet ich znajomych i znajomych znajomego ,żeby komukolwiek coś z tego powodu groziło ,a co dopiero o postawieniu zarzutów za "ściąganie
źródło: toXB1f7lLO6xEMMwxCOFZy2YyqyITLgw
Pobierz

Kurde, muszę przyznać że iPhone 13 mini to taki sztos telefon ze szok. Miałem wcześniej 13 Pro i generalnie mnie w------ł jakoś, ciężki, ekosystem Apple - sprzedałem i poszedłem w #samsung S22. S22 spoko telefon, naprawdę piękny wyświetlacz, czytnik linii papilarnych działa jak złoto, ale bateria dramat, dodatkowo często lubił mnie w-----ć w najmniej odpowiedniej chwili, a to powiadomienia z opóźnieniem przychodziły, a to pod paczkomatem nie chciał lokalizacji złapać żeby skrzynkę zdalnie odebrać, kilka razy miałem problem z płatnością zbliżeniową - niby „zapiszczalo” ale jednak za krótko trzymałem. Jako ze apple ma zrezygnować z mini, to szybko przyciągnął moją uwagę, nie wiem czemu wcześniej w ogóle na niego nie zerkałem, stwierdziłem ze to może być także dobra inwestycja, pewnie będą w przyszłym roku dobrze cenę trzymały. Muszę powiedzieć ze ten telefon jest taki sztos jak używa mi się go tak dobrze jak wcześniej pixel 4a, który niestety czasem nie wyrabiał z mocą. Mały, lekki, w kieszeni w ogóle go nie czuć, ma bardzo duże ppi, przez co ekran wydaje się być o wiele ostrzejszy niż w 13 Pro. Z--------a, nie zamula, Apple Pay nigdy nie zawodzi - plum i wiesz ze zapłacone. Dodatkowo to że jest mały i jest to ekosystem Apple zniechęca mnie do wykonywania wielu czynności na telefonie (śmieszne, ale dla mnie to plus :) ) i robię to jak człowiek na komputerze, przez co nie męczę tak wzroku i nie siedzę cały czas „w telefonie”. Szczerze polecam jak ktoś szuka małego telefonu który ma robić robotę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@getin: klawka xD
źródło: comment_1655662849EZ9D3MdKhpnsUfREFLRsZa.jpg
Pobierz