Aktywne Wpisy

LukaszN +419
Jak sprawiłem, żeby dzieci pracowały na rodzinny portfel?
Wielu z Was pyta, w jaki sposób udaje mi się śledzić newsy o spółkach w portfelu i jednocześnie analizować nowe podmioty.
Odpowiedź jest prosta - korzystam z przewagi konkurencyjnej, którą sam sobie wypracowałem: dzieci.
Nie
Wielu z Was pyta, w jaki sposób udaje mi się śledzić newsy o spółkach w portfelu i jednocześnie analizować nowe podmioty.
Odpowiedź jest prosta - korzystam z przewagi konkurencyjnej, którą sam sobie wypracowałem: dzieci.
Nie
źródło: obraz
Pobierz
NaNicTo +22
#slubodpierwszegowejrzenia Czy Katechetka to najbrzydsza uczestniczka do tej pory? Wygląda jak gargamel, ale konkurencja w postaci Czyngis chana i np. Kangurzycy jest dosc ostra. Co na to eksperci ?

Bo winny jest obcy, obcy zawsze jest winny. Partnera/partnerkę zna, więc są niewinni.
Druga sprawa to musi przyznać przed sobą, że dawał się oszukiwać przez nie wiadomo jaki czas, a prościej uznać, że to trwa krótko i nie miał szans zauważyć.
@pawel030: To Twój pogląd?
@pawel030 jaki szacunek? To dopiero kukoldoza pospolita.. baba cię zdradziła i jeszcze dostajesz za to w ryj, bo ten, z którym zdradziła zakładam, że ze 2 razy trafi ci w mordę.
Szacunek można zachować tylko przez kopnięcie takiej baby w dupę.
Partnerka Stan'na którego gra John Cazale daje się po pijaku obmacywać po dupie w czasie tańca na imprezie przed wyjazdem do Wietnamu... i Stan to widzi i podchodzi do nich, typa ale go odsuwa i wali w łeb swoją kobietę XD
https://www.youtube.com/watch?v=ctKR_2rX4io&ab_channel=Bib48_MovieClips
kocham tą scenę i ona jest mądra jak nie wiem co :3
Komentarz usunięty przez autora