Aktywne Wpisy

Marcinnx +53
Nic mnie tak nie W-----A jak ludzie, którzy traktują McDonalda jak jakąś j----ą restaurację 5 gwiazdkową.
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
źródło: obraz
Pobierz
Zielarz50 +623

#bitcoin
źródło: comment_1655483355hyU3GhCHI9OQdnsAJ2QYYn.jpg
PobierzLudzie wypłacają a bo kryzys większe raty większe wydatki strach.... wiadomo.
Patrząc na historie kto inwestuje w czasie kryzysu bardzo dużo zyska, a on dopiero się zaczyna, akcje spadną wszystko jebnie taki resecik... a wtedy kto będzie miał gotówkę by kupić na przestrzeni kolejnych lat sporo zyska
@Wardegas: skąd takie info? Mi gdzieś na Twitterku mignęła cena wydobycia 20.200$
źródło: comment_1655505700bzbRibZMmaAqp0XZA7ZRJS.jpg
Pobierz@Wardegas: juz na wykopie czytałem to samo o 40k , 30k, teraz o 20k xD
źródło: comment_1655511188OPgjpfwpE5Iv9buiBV7t9R.jpg
Pobierz@Wardegas szybko poszło do tych 18.5 xD