Wpis z mikrobloga

Ten Horizon ZD jednak lepszy niż sądziłem na początku. Ten główny watek jest naprawdę ciekawy, a świat jest przepiękny. Nie dziwię się, że ludzie się tak grafiką jarali, bo jest ona fantastyczna. Aloy też jest spoko laska i da się lubić. Zadania poboczne są takie sobie ale i tak lepsze niż w DG gdzie to były zwykłe fedexy. Tutaj przynajmniej są one jakoś rozwinięte.

#ps5
Z.....r - Ten Horizon ZD jednak lepszy niż sądziłem na początku. Ten główny watek jes...

źródło: comment_1655463344WWHxKGvEvkZCWAO9qQU9bz.gif

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zielony_Ogr: Nie wiem czy zwróciłeś uwagę na ikony niektórych przedmiotów, wśród tych co są jedynie na sprzedaż masz na przykład "ancient chimes" (starożytne dzwonki) które według ikony są zwykłymi kluczami jak od mieszkania czy samochodu, albo "ancient bracelet" które mają ikonę zegarka
  • Odpowiedz
@Dawidinho8: łoooo panie ale zajebiście i wybrali właśnie tą najbardziej mnie interesującą część historii, właśnie czytam o planach i jest w pyte.

Osoby które wymyśliły całą fabułę zasługują na uznanie, bo pomysł na prawdę fajny, logiczny, spójny i ciekawy.
  • Odpowiedz
@Zielony_Ogr: ciesze się, że się dałeś przekonać! I nie zapomnij zagrać we Frozen Wilds, który jest takim Horizonem 1.5 - świetna fabuła, walki jeszcze lepsze i poprawiono animacje dialogów (ʘʘ)

@Rinn: podobała Ci się gra, więc może trafię z moją naganą: po co nazywać sequele na tych samych silnikach grami 1.5. ( ͡° ʖ̯ ͡°) To, że hejterzy tego używają to jeszcze
  • Odpowiedz
@Theos: no... Nie trafiłeś! Frozen Wilds to DLC, a nie sequel ^^ Forbidden West, pozostajac w temacie, zdecydowanie jest "Horizonem 2" a nie 1.5 - wiem, że niektórzy tak to określają.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Rinn: no to się naprodukowalem z d--y. xD już mi się włączył tryb podpalenia na myśl o kolejnym sequelu rzekomo 1.5. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rinn: Jedynka ograna i zajebista gierka. Myślę, że mocne 8/10. Gdyby nie te drewniane dialogi to by pewnie było 9/10. Już kupiłem sobie drugą część i niedługo zaczynam, a jestem mega nakręcony, bo tyle się dobrego nasłuchałem
  • Odpowiedz
@Zielony_Ogr: U mnie nadal 9/10, fabuła i gameplay nadrobiły przy tych dialogach, a Frozen Wilds tylko mnie w tym utwierdziło :) ja robie przerwę teraz na Doom Eternal i AC Valhalla ale pozniej wlatuje Forbidden West wlasnie
  • Odpowiedz