Aktywne Wpisy
sluzbywakcji +1494
Poznajcie sierżant Dominikę Polanowską z Lubina. Policjantka dotarła jako pierwsza do palącego się domu, na balkonie zauważyła mężczyznę, który nosił już na sobie ślady kontaktu z ogniem i wołał o pomoc.
Pani Dominika od razu podjęła decyzję o wejściu do wnętrza budynku! Pomimo utrudnień związanych z silnym zadymieniem oraz wysoką temperaturą, pobiegła do mieszkania, gdzie znajdował się mężczyzna i wyprowadziła go z budynku.
Policjantka otrzymała informację, że w budynku może być ktoś
Pani Dominika od razu podjęła decyzję o wejściu do wnętrza budynku! Pomimo utrudnień związanych z silnym zadymieniem oraz wysoką temperaturą, pobiegła do mieszkania, gdzie znajdował się mężczyzna i wyprowadziła go z budynku.
Policjantka otrzymała informację, że w budynku może być ktoś
ChlopoRobotnik2137 +236
i cyk dziecko gender zostało zatrudnione w mojej robocie, ktore nie identyfikuje sie jako kobieta, a jako "ono". I teraz ja nie moge mowic na nia jako ona,bo bede mial rozmowe z julkami z HR. Niech juz muzulmanie zaoraja ten zachod, bo to przechodzi ludzkie pojecie
Myslalem ze ja mam nasrane we lbie, ale widze, ze inni bardziej
#korposwiat #pracbaza
Myslalem ze ja mam nasrane we lbie, ale widze, ze inni bardziej
#korposwiat #pracbaza
"Incelu, on był cichym nerdem ale zmienił nastawienie i poszedł na siłownie i sie zmieniło!!!!!!"
Bo jak wiadomo każdy #przegryw ma 187cm wzrostu i kwadratową szczękę. Powiedzmy to sobie wprost - cała transformacja Zyzza to dorastanie, siłownia pomogła mu minimalnie, ale bez niej i tak był wystarczająco dymorficzny by zacząć prowadzić lifestyle Chada z lekkim opóźnieniem.
#blackpill #redpill #zyzz
P.S. I jeszcze jedno, ludzie zarzucający mu brak gustu bo śmiesznie wyglądał to przypominam że fryzura na wyżelowany jeżyk i sztuczna opalenizna to w latach 90-05 to był sam szczyt mody i shreks 100%
Bardzo wartościowy wpis z punktu widzenia rozumienia Blackpilla.
"Lepsze to niż użalanie się nad sobą", "Lepiej próbować cokolwiek zmienić", "Zamiast płakać mógłbyś się wziąć za siebie", "Lepiej sprobować niż narzekać"
Bo to wcale nie jest tak, że ktoś próbował i próbuje podjąć kroki w kierunku zmiany stanu rzeczy, ale nic się nie poprawia. To nie tak, ze ktoś nawet nie ma możliwości zmienić efektywnie czegokolwiek, ani tak, ze jest zmęczony ciągłymi niepowodzeniami. To