Aktywne Wpisy

marv0oo +314
Jestem w stanie sobie wytłumaczyć, jakby ktoś jakimś 20letnim gruzem tak parkował. Auto za pół darmo, to może go nie stać na parking.
Ale jak patusy jeżdżą nowymi beemkami, wymytymi na myjniach i zamiast zapłacić parę groszy na parking, to stają na chodnikach to aż mnie wykręca z żenady xD Typowa wARSZAFKA - auto w leasing, i żałowanie na parking. Wieśniaki się dorobiły nieco większych pieniędzy i już się uważają za szlachtę
Ale jak patusy jeżdżą nowymi beemkami, wymytymi na myjniach i zamiast zapłacić parę groszy na parking, to stają na chodnikach to aż mnie wykręca z żenady xD Typowa wARSZAFKA - auto w leasing, i żałowanie na parking. Wieśniaki się dorobiły nieco większych pieniędzy i już się uważają za szlachtę
źródło: jjj
Pobierz
radziuxd +230
źródło: 1000078488
Pobierz

Pani Dominika od razu podjęła decyzję o wejściu do wnętrza budynku! Pomimo utrudnień związanych z silnym zadymieniem oraz wysoką temperaturą, pobiegła do mieszkania, gdzie znajdował się mężczyzna i wyprowadziła go z budynku.
Policjantka otrzymała informację, że w budynku może być ktoś jeszcze, wróciła przeszukiwać kolejne pomieszczenia, gdy sprawdziła już wszystkie pokoje, nie znajdując nikogo innego, zauważyła kota, który będąc zdezorientowany, nie mógł znaleźć wyjścia. Pani sierżant, wzięła go na ręce i wyniosła z płonącego domu.
Pani Dominiko, czapki z głów! 🫡
źródło: scf
Pobierz@eaxata: w przypadku policjantów akurat myślenie to wyjątek a co dopiero racjonalne
Już zdążyłeś przyspiermić do policjantki?
źródło: temp_file5940016853331250025
Pobierzźródło: NWMxMGNlYTYsGjt0YRdsI29Cby4nTmJ1OFp3ZWFdfW55AHx3fF1hMSQUKDUrHCF5Kgo4Ny8bPnk9FGImPgVhIXxXKS49HCI2NFcoKiwJKnh7HXUme1V2ZGAdLHMqQXozLB1gJn0JenopHitwLFktZn0bKHdsEQ
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Loginconajmniej4znaki: mogła to być panika u niego, ale mogła tez być wybujana wyobraźnia bohaterki.