Aktywne Wpisy
mickpl +60
Nie wiem czy nadciąga recesja, wszyscy tak mówio, ale jeśli to:
1. Polski indeks zleci do piekła.
2. Zagraniczne spółki zaczną zamykać w Polsce swoje montownie finansowo informatyczne.
3.
1. Polski indeks zleci do piekła.
2. Zagraniczne spółki zaczną zamykać w Polsce swoje montownie finansowo informatyczne.
3.
goferek +265
W jaki sposób przetrwaliście te 40-stopniowe upały na początku sierpnia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli myślisz, że kiepsko wykonujesz swoje obowiązki w pracy, pomyśl o meteorologach.
#pogoda
Jeśli myślisz, że kiepsko wykonujesz swoje obowiązki w pracy, pomyśl o meteorologach.
#pogoda
Nie wiem czy już tego kiedyś nie wstawiałem
Edit: jeśli to automat to też powodzenia w pchaniu
@chonotukuhwa nawet jeśli by się uszkodziła skrzynia to lepsze to niż skasowanie całego auta i dodatkowo proces.
@DonMisiek1906:
Ciężka sprawa - trzeba by znać przepisy USA, żeby ocenić kto jest sprawcą. Możliwe, że w USA sąd rozstrzygnie. W PL zapłaciłoby OC ciężarówki. W DE na 99% kierowca pick-upa musiałby ciężarówkę odkupić (regres) za spowodowanie wypadku na autostradzie pojazdem w którym nie było kierowcy.
Zawsze się zastanawiam przy takich wypadkach, jak głęboko trzeba mieć oczy w dupie i innych uczestników ruchu w głębokim poważaniu, żeby doprowadzić do takiego najechania. Powinien być odgórny przepis na całym świecie, który dożywotnio zabiera jakiekolwiek uprawnienia takim dzbanom - podpisywałbym się pod tym, jak #!$%@?.