@pestis: to piłem nie raz i faktycznie, jak na żabkowe p--o wygrywa, ale 3 kumple mi bardziej podchodzą :) Może to autosugestia, dlatego, że to kraft. Nie wiem. Chociaż muszę przyznać, że ostatni raz kilka miesięcy temu piłem.
@zasadzka01: @pestis: Miłosław moim zdaniem jest najlepszy z ogólnodostępnych pilsów. 3K też jest dobry, choć ostatnio był jakiś średni, ale nie piłem długo pilznera żadnego, więc może miałem zbyt wygórowane oczekiwania. Bardzo smaczny jest też Kryształ z kooperacji Łańcuta i Pinty. Z tanich to jeden znajomy ostatnio zachwalał Trybunał Export.
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
Bardzo dobre
https://piwnypamietnik.pl/2022/06/11/origin-z-kooperacji-browaru-pinta-barrel-brewing-i-browaru-oud-berrsel-beersel-belgia/
[ #piwnypamietnikpestisa #craftbeer #p--o ]
źródło: comment_1655204331B2ChL0l6vIx0yGzp8kz496.jpg
Pobierz@pestis: to piłem nie raz i faktycznie, jak na żabkowe p--o wygrywa, ale 3 kumple mi bardziej podchodzą :) Może to autosugestia, dlatego, że to kraft. Nie wiem. Chociaż muszę przyznać, że ostatni raz kilka miesięcy temu piłem.
Z tanich to jeden znajomy ostatnio zachwalał Trybunał Export.