Aktywne Wpisy
wykop +12
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Plotkova99 +41
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
Na 3 dzień odpaliła się ta mityczna ketoza, wtedy rozbolały mnie trochę mięśnie i poczułem słodkawy posmak w ustach.
Na 5 dzień jadłem już tylko obiad i kolację i sen mi się wyregulował (od zawału nie mogłem spać, spałem nieregularnie i na raty)
Teraz jest dzień siódmy, wczoraj zjadłem tylko obiad (kebab drobiowy polany oliwą z oliwek obsypane surówką z kapusty, cebuli, sałaty, fety, rukoli)
Ogólnie to jem jajka, śmietanę, masło do smażenia, orzeszki ziemne migdały, pierś z kurczaka, karkówa, łopatka, wołowinka, feta, mozzarella, witaminki w kapsułkach.
Na moment jak to piszę jest 11:30
A ja dalej nie jestem głodny.
To jest j----a czarna magia, a cukier jest złem całego świata, stary mędrzec powiedział:
"Z cukru to się bimber robi" I miał rację.
#dieta #zdrowie #odchudzanie
@SHOGOKI: Czarna magia to nie. Jak sobie popatrzysz na to jak dawno, dawno temu żyli ludzie to był to raczej tryb koczowniczy. Jedli to co znaleźli - jakieś roślinki z lasu czy coś - i to co upolowali czyli głównie białko i tłuszcze. Dopiero gdy zaczęli się osiedlać to zakładali pola uprawne.
@pannakota: też tak to sobie właśnie tłumaczyłem Tak na chłopski rozum to jest dieta naturalna dla człowieka, jaskiniowy chłop kradł jajka ptaszkom, o----ł sarnę, pogryzł jakieś czosnek niedźwiedzi i żył.
Same tluszcze zwierzece nasycone tu widze.
A z orzechów i pestek to złe tłuszcze?ヽ( ͠°෴ °)ノ
@zaloz_konto23: bo takie się powinno jeść na keto
@zaloz_konto23: jakies dziwne rzeczy piszesz kolego