Aktywne Wpisy
niebadzogrem +3
Hej #hydraulika #remontujzwykopem czy profesjonaliści mają jakieś gumowe nasadki na klucze by nie obrysować baterii/rurek ?
Mojego kranu nie szkoda ale jakbym miał jakiś lepsiejszy to by mi żal było po dokręceniu xD
Mojego kranu nie szkoda ale jakbym miał jakiś lepsiejszy to by mi żal było po dokręceniu xD
Marek_Tempe +70
"Philip K. Dick, Philip Kindred Dick (1928 - 1982) – amerykański pisarz science fiction, który miał znaczący wpływ na rozwój tego gatunku literackiego. Uznaje się go także za jednego z prekursorów weird fiction. Zaliczany jest również do nurtu postmodernistycznego. Ursula K. Le Guin nazywała go „amerykańskim Borgesem”, przez Jęczmyka nazwany „Dostojewskim SF”, zaś przez Jamesona – „Szekspirem science fiction”. Jego popularność sprawiła, że od jego imienia i nazwiska powstały angielskie słowa: „dickian”
#bekazprawakow #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #bekzcuckow #ukraina #rosja #ankieta #gownowpis #cuckold #bialorycerz
Czy Ukrainki powinny wrócić do swojego kraju, by bronić ojczyzny?
Tam jest więcej chętnych do walki niż broni, ukraińska armia składa się z 37000 kobiet ale oczywiście reszta tchórzliwie uciekła bo powinny dać się zabić gdy ruscy rownali ich domy z ziemią
@Aquamen: A jak Warzecha sugeruje, że Ukraińscy mężczyźni są tchórzami, to wszystko ok? Ja napisałem o "tchórzostwie" kobiet, tylko po to, by nawiązać do jego wpisu. Wydaje mi się, że można się było tego domyślić, zamiast się spinać i domagać bana.
Ci do tego, że mężczyźni nie mogą opuszczać kraju to normalne.Mezczyźni jeżdżą w większości ciężarówkami, mężczyźni budują domy, mężczyźni obsługują maszyny itd Nie widzę tu nic dziwnego bowiem gdyby pozwolono im opuścić kraj ten zwyczajnie by upadł.Tu nie chodzi o to, że oni mają zginąć by
Niech zgadnę, jakiś randomowy Ukrainiec uśmiechnął się do niego na ulicy, co jak wiadomo jest nieakceptowalne w polskiej przestrzeni publicznej.
Nie, to nie jest normalne.
Mamy to w naturze, to facet broni swojego terytorium a nie kobieta, to facet jest przystosowany fizycznie do takich wysiłków nie kobieta
Właśnie to 37000 kobiet służących w armii to w większości pielęgniarki i lekarki i tak się składa, że zostały w
@Aquamen: Inteligentne rosyjskie b---y trafiają tylko w firmy zatrudniające kobiety, firmy zatrudniające mężczyzn są przez b---y omijane. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Syria, tam nie było zakazu opuszczania kraju przez mężczyzn.
No chyba, że chodzi wam o przegrywow, bo to właśnie od tej grupy zaczęły wypływać te gownoposty o równouprawnieniu w czasie wojny to w takim razie sory bo oni też nie
Lekarki i pielęgniarki Stanowią ponad 50% tej liczby, reszty nie będę nawet komentował bo albo odwracasz kota ogonem albo kwitujesz skrótem debilizmy bez sensu dyskusja
Gdzie niby odwracam kota ogonem? Pokazuję przykłady na bazie twoich, to ty twierdzisz że takie osoby powinny zostać na Ukrainie.
Przykład z dziećmi to już kompletny odlot.