@Pogromca_pedryli: Polak się żali we własnym kraju że coś mu się nie podoba, a reszta wyzywa go od ruskich onuc ( ͡º͜ʖ͡º) dla tego kraju nie ma ratunku..
@Smumnty_Momment jaka prawda ćwierćinteligencie? Oświeć mnie. Waszym jedynym argumentem jest jakaś onuca (swoją drogą używasz tego słowa w prawie każdym poście, chyba konia walisz powtarzając to w kółko) mimo że napisałem w poście wyżej że nie cierpię kacapów tak samo jak waszych ukraińskich panów. Niby taki znawca języka polskiego, wyjeżdżasz z idiomami ale czytanie ze zrozumieniem kuleje.
@Pogromca_pedryli: Mam kompletnie w doppie spór w tym poście ale siermiężnie mnie rozyebało ze zamknąłeś jape pieskowi po zapostowaniu tego foto XD No chyba ze chłop odpuścił albo po prostu poszedł dokończyć tą soplice
@Jamniki2 Sebek ty już tam waruj w budzie, mogę cię orać cały dzień ale jeszcze ci pikawa siądzie od tego nadciśnienia. I pamiętaj- rodziny się nie wybiera, nie wstydź się ojca. Daj mu dla odmiany zamiast wódy kromkę chleba ze smalcem, bo chłop jakiś wychudzony. Z fartem!
źródło: comment_1654873131MgOyQkxxza6v22KTu3ckJi.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora