Aktywne Wpisy
Własnie oglądam wywiad z Ellonem Muskiem gdzie mówi, że aby do czegoś dojść spał w fabryce Tesli i pracował po 20h dziennie, ale przecież wykopki są mądrzejsze od najbogatszego człowieka na świecie i twierdzą, że aby do czegoś dojść nie trzeba wcale ciężko pracować tylko troche pomyśleć xD Beka z Was odklejeńcy i tyle. #praca #pracbaza #biznes #pieniadze
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-11 151655
Pobierz
capol2 +271
Nie mogę z tego momentu jak doszło do niej że to wszystko kosztuje i jednak trzeba będzie płacić za szkody
#ostatniepokolenie #klimat #warszawa
#ostatniepokolenie #klimat #warszawa

W TYM WPISIE prosiłem o link do filmu gdzie zaburzony wojerysta wyjaśnia hakera którego namierzył swoimi narzędziami w mniej nić 24 godziny...
Po ciężkim dniu pracy i dwóch piwkach z sokiem odpaliłem laptopa.
Pobrałem video do którego link podał @plazma
Potem online przekonwertowałem z mkv do flac.
FLACa otworzyłem w Audacity, zmieniłem widok na spektogram i momenty gdzie mówi "@autogen" podbiłem dzwięk o bodajże 47%
Wycinek krótki, bo starałem się na 30%, ale każdy z Was może ocenić.
https://vocaroo.com/176C3XgKzD9k
TY RYŻY TŁUMOKU!!!!
Zwykły kierowca ciężarówki w 15 min pokazał na ile prawdziwy był ten hejter. Informatyku za 30 groszy..
PS: Jeżeli ktoś chce, to może wysłać olgierdowi z Iławy...
#kononowicz #gorskioblech #ryzabestiaspodgor
Na filmie chyba ktoś użycza swojego benbena jako autogen, bo ten tłumok nie dałby rady zrobić efektu podawania dłoni samemu sobie.
Niemniej kwestie hejtera były dogrywane i zmieniane.
Potem gdy jakość głosu staje się lepsza - zmieniają się parametry anonimizacji głosu i te 47% już nie pasuje.
Nie jestem ekspertem od dźwięku, ale po mojemu kwestie były nagrywane w różnych odstępach czasu i w innych okolicznościach.
Niemniej jego zaciąganie
Komentarz usunięty przez autora
@Dorotka18410: lepiej jak jakiś oregano lub obszar badawczy majora to sobie wrzuci. Szerszy przekaz.