Aktywne Wpisy

SlepyBazant +182
Czemu nie ma stref dla mężczyzn? K---a, idę poćwiczyć i ciągle widzę baby w stringach i legginsach, że wszystko wchodzi w dupę, z przodu zarys psiochy, tzw. camel toe. Jak mam skupić się na treningu, gdy baby muszą się afiszować swoimi strefami intymnymi? Siłownia to nie scenografia do onlyfansa. Boga w sercu te baby nie mają, eh.
#silownia #mikrokoksy
#silownia #mikrokoksy

mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Witam, od kilku dni trwa konflikt z moją żoną,mamy po 30 lat dwójke małych dzieci, wybudowany dom na wykończńczeniu, póki co mieszkamy u rodziców i tutaj tkwi ten konflikt, otóż pewnego dnia po imprezie u mojej kuzynki ona nagle chciała jechać porobić coś, gdzie ja byłem w kiepskim stanie i bez chęci, ostatnie czasy też już miałem dosyć tam pracować jestem przemęczony tym, chciałem trochę odpocząć od tego,
Witam, od kilku dni trwa konflikt z moją żoną,mamy po 30 lat dwójke małych dzieci, wybudowany dom na wykończńczeniu, póki co mieszkamy u rodziców i tutaj tkwi ten konflikt, otóż pewnego dnia po imprezie u mojej kuzynki ona nagle chciała jechać porobić coś, gdzie ja byłem w kiepskim stanie i bez chęci, ostatnie czasy też już miałem dosyć tam pracować jestem przemęczony tym, chciałem trochę odpocząć od tego,

#windows10
Hej, dlaczego Minecraft Java klatkuje pod Windowsem 10 na normalnych ustawieniach(cały system się zawiesza łącznie w przeglądarką)bez dodatków, skinów, zmieniłem na niskie ustawienia, też klatkuje przy rozglądaniu.
Ten sam świat, ten sam komputer, na Linuxie działa super płynnie nawet w 4k, z "szejderami" i skinami w wysokiej rozdzielczości. Oczywiście wersja W10 działa super płynnie.
Nie chcę być za teoriami spiskowymi, ale widać Microsoftowi raczej nie na rękę mieć dwa równoległe Mincerafty.
Ciągle są jakieś problemy z tym *** sklepem Microsoft. Połowa gier nie działa tak jak powinna, nawet na świeżej instalce w10, cały internet zawalony wpisami o tego typu problemach.
Jestem pewien że gdybym teraz zainstalował customowy launcher Minecrafta Java, to by działał normalnie. Tylko ja nie mam na to chęci ani czasu, chcę kliknąć: ma działać od razu, jak inne gry, by się dzieciak miał czym zająć, a nie bym siedział w google pół dnia.
Wersja java to całkowicie inny system gry niż win10
@jerry_owies: no to tlaucher też mi działa elegancko na Linuxie