Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1907
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +168
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
#heheszki #bekazpisu #polityka
@SzanujePapieza: Hard to swallow pill?
@Simple-Man: Jest jeszcze gorzej, bo nie dość, że mówi to tylko Konfederacja, to CAŁA RESZTA chce PODWYŻEK np. 500+. Tu nie ma nawet mowy o zabraniu, tu totalna opozycja dopinguje o wincyj.
@Simple-Man: I zabiorą tą władzę i będzie 700+ i 14. emerytura na stałe? NO ZAJEBIŚCIE! DOBRA ZMIANA!
@wojtas_mks: Przecież ksysiu z k0nfy chciał rozszerzenia 500+, reszta narodololo pewnie podobnie.
Po za tym, nie udawaj głupka, bo doskonale wiemy, że żadna partia nie ma szans na wygranie, jeśli przyzna, że obetnie social.
Odkąd konfa jest pod progiem (gdzie jej miejsce) bardzo się uaktywniłeś ( ͡° ͜ʖ