Aktywne Wpisy
Psychopathy_Red +704
Podsumowując:
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
JanRouterTrzeci +17
Deweloperze! Potrzebujesz juleczki po layoffie? XD Czy game over i pozamiate żaden soft bez niej na deployment w produkcję nie pójdzie? XDD
#pracait #programista15k
#pracait #programista15k
Siemanko, u kobity jest taki problem, że na zimnym silniku jedynka i może dwójka (ciężko mi w sumie stwierdzić xd) ciężko wchodzą. Problem znika jak się nagrzeje.
Czy dobrze myślę, że to prawdopodobnie ubytek w oleju w skrzyni, czy może coś jeszcze?
@kidi1: może i częste ale na pewno nie poprawne :)
@kidi1: ヽ( ͠°෴ °)ノ
Dziadek, pomijając już takie kocopoły jak piszesz, to jak na postoju rozgrzewa się skrzynię biegów?
@ImbaJakichMalo: może nowy, dobry olej pomoże, a może nie. Generalnie nie jest to nic nienormalnego, że zimna skrzynia trochę haczy.
Jak Niemcy na froncie wschodnim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kidi1: ŁOOOOT?
Nie wiem co bierzesz, ale bierz po pol.
Problem ustapil wraz z brakiem zim i sowieckiego (TFU!) sprzetu.
@bigger: Biorę Cię za buca.
Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno.
Nie wypisuj bzdur w internetach. To nie lata 80te zeby samochod rozgrzewac.
@ImbaJakichMalo: TTTM, ciesz się, że nie buczą łożyska. Możesz zrobić moda i założyć końcówkę linek z C5, chyba pierwszej generacji i wyregulować. Ale jej nic nie pomoże. Olej zalewać w ilości 2.6L przez odpowietrzenie, nie przez rewizję (bo wejdzie 2.2L tylko)