Aktywne Wpisy
Lewusx +38
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Kamar +72
Od 2025 ma być wprowadzony w Polsce system opakowań zwrotnych. Kolejne chore rozwiązanie rodem #niedzielahandlowa - każdy z nas sortuje już plastiki czy szkło. System ten tak na prawdę jest nowym podatkiem, bo nie będzie od niego mniej smieci na ulicach, a nakłada on na nas konieczność zbierania niezgniecionych smieci i odnoszenia ich do sklepu. Dlaczego to nowy podatek? Dużo osób po prostu kupując jedna sztukę jakiegoś produktu w puszce
6 miesięcy temu podjąłem się pracy w, jak mi się wtedy wydawało, super miejscu, gdzie były spore możliwości
jest czerwiec 2022, a ja właśnie chwilę temu poprawiłem swoje CV i zobaczyłem jak bardzo cofnąłem się pod względem stacku technologicznego i tego co sobą reprezentuję - dosłownie krok w tył pod każdym możliwym względem
odczucia też podobne, absolutnie nic się nie nauczyłem w samej robocie - więcej wyciągnąłem z rzeczy, które robiłem sam po pracy
co byście zrobili na moim miejscu? po prostu głupio mi po 6 miesiącach robotę zmieniać
#programowanie #programista15k #pracait
szukać nowej roboty?
@whoru: nie do wiary, że w XXI w. jeszcze takie zdania się pojawiają. Stan psychiczny (a z tego co rozumiem jest on zależny u Ciebie od widocznego progressu) jest kur*a najważniejszy. Pogadaj z przełożonym o możliwym rozwoju lub rozsyłaj CV. Będą pytać na rozmowach? Okej, powiesz prawdę. Nie zatrudnią Cię? Będzie to dla Ciebie jasny sygnał, że u nich taka sama stagnacja.
Konsultowane ze @Zglanowany
@whoru: to fakt, takie oferty są rzadkością. Ale też faktem jest, że często praca w danej firmie potrafi się zamknąć w 4h :)
@whoru: im nie byloby głupio Cię wywalić po 6 miesiącach. Miej to w dupie. Liczy się Twój rozwój a nie bycie sługą Janusza.
@whoru: Ja bym zaczął o próby pozbycia się takiego myślenia. Firma jak będzie coś nie tak to Cię z dnia na dzień w--------i, praca to nie miejsce na jakąś lojalność, sentymenty. Znam ludzi co kilka razy firmę po 3 miesiącach zmieniali i mają się dobrze