Wpis z mikrobloga

Wiadomo, sporo filmów się oglądało z Tomem Cruisem przez całe życie ale nigdy jakoś nie uważałem go za topke ulubionych aktorów i ważnych postaci w hollywoodzie. W latach 90 zawsze był w ciuniu arnolda, willisa albo stallona troche. Po Top Gunie nowym to się zmieniło u mnie diametralnie. Tom to dla mnie teraz w zasadzie ostatnia super gwiazda kina akcji, typ jest niesamowity w tym co robi i jedyny minus nowego top guna to ta świadomość, że Tom już niestety się starzeje i za 10 lat+- skończy się pewna epoka w kinie jak odejdzie na emeryturę od filmów akcji. Serio z niejakim wzruszeniem ogląda się 60 letniego typa jak nadal ma ten zajebisty vibe twardych chadów z lat 90 i się kibicuje jego postaci w każdym filmie. Jak naukowcy wymyślą serum na odmłodzenie biologiczne tylko jednej osoby na świecie, robię petycja żeby to było dla Toma xD
#topgun #filmy #kino
stefan8800 - Wiadomo, sporo filmów się oglądało z Tomem Cruisem przez całe życie ale ...

źródło: comment_1654503174JCBmk21qK90xDWnnCERrKv.jpg

Pobierz
  • 19
@stefan8800: NIKT nie chce z nim współpracować. Żadna z dużych wytwórni. A zaczęło się przy pierwszym Mission Imposible ( ͡° ͜ʖ ͡°) Uznali, ze jest szurnięty, i wszystkie studia Hollywood postawiły na nim kreskę, bo odpierdzielał religijny szajs na każdym kroku. Miał kasę własną, to zainwestował. ( choć podejrzewam, że scjentolodzy na początku też swoje dołożyli ) W hierarchii kościoła scjentologów bardzo wysoko zaszedł, jest już jakimś
@dlugi-gr: podobna produkcja czyli filmy sensacyjne. Kazdy film Cruisea w ostatnich latach był dobry, albo bardzo dobry (jak na sensacje ofc, nie są to filmy oskarowe). Mega stabilny poziom, co jest rzadkoscia obecnie.
@stefan8800: Przeciez w Top Gunie cenzurowano naszywki z jakiejs kampani w Burmie czy #!$%@? wie gdzie, bo urazałoby uczucia i historie Chinczykow. Smianie sie, ze jak Dinsey by robił, to byłaby cenzura, jest więc słabe, bo i tak mamy cenzure i lewackie podejscie do tematu
@stefan8800: No ja właśnie mam z nim poważny problem, bo z jednej strony zdaję sobie sprawę jak świetnym aktorem jest, że sam robi kaskaderkę i w ogóle. Tak się złożyło, że widziałem z nim ostatnio dużo filmów i wszystkie mi się podobały. Ale z drugiej strony mam z tyłu głowy, że to niezły #!$%@? w życiu prywatnym - bo nie może być do końca normalny tak głęboko siedząc w kościele scjentologicznym.