Wpis z mikrobloga

@Magnolia-Fan: przeczytałem dokładnie wszystkie wpisy w tej dyskusji i gościu wyłącznie podkreślił konsekwencje zamordystycznego podejścia czyt. ograniczenie wolności + realizacja planów Partii w gospodarce centralnie planowanej (w tym gigantyczny rozwój Chin) - ja też potępiam Incydent z 4 czerwca i nie chciałbym żyć w systemie, gdzie nie można protestować - ale Luckystrike nigdzie tego nie pochwalił powtarzasz tak tylko opierając się na własnych uprzedzeniach
  • Odpowiedz
powtarzasz tak tylko opierając się na własnych uprzedzeniach

@mojstary12345: powtarzam to będąc od ładnych paru lat aktywnym użytkownikiem tej strony, który widział zachowanie tego typa; nawet dzisiaj powtarzając chińską propagandę nazwał Tajwan zbuntowaną prowincją
  • Odpowiedz
@AndrzejDudaKrolemJest: "Mordo, już nawet Weronika Truszczyńska robi bardziej wartościowe materiały z Chin, a ona nie robi wartościowych materiałów ( ͡ ͜ʖ ͡)"

to co napisałeś to jest najżałośniejszy najbardziej brutalny komentarz jaki przeczytałem dotychczas na Wykop.pl - usuwam
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@mojstary12345: Jestem jedynym, który czasami zerknął na materiały tego gościa żeby po prostu zobaczyć co tam w Chinach? XD
Wykopki w c--j wściekłe i rozjuszone walczą za Amerykańską sprawę i nienawidzą Chin, bo to modne a zapominają, że w całej historii świata wolność nam znana to anomalia i niedługo Europejczycy i Amerykanie ją oddadzą wzamian za "bezpieczeństwo" XDDDD
  • Odpowiedz