Aktywne Wpisy
jmuhha +222
Niesamowite, że zostało nam raptem 5 dni, żeby obudzić się w lepszej Polsce dzięki temu Panu 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
YouTouchMyTralala +113
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wołam @Moderacja o rozum i godność człowieka
ooo, ale mi nie chodziło o taki kanał, mi chodziło taki bardziej, że więcej się mówi w tamtym, a nie w tym języku
Zresztą reszta mojego komentarza jest dalej w 100% aktualna. Idź se go dalej oglądać na YT, dalej tam #!$%@? jest...
@mojstary12345: Oj piecze za zbanowanego propagandzistę, piecze. Przecież masz jego kanał na youtube, zasubskrybuj. Na co jego propaganda i gównoburze na wypoku jeszcze?
i codziennie tyko informujcie się nawzajem o kolejnej aferze pisu, fame mma i rozdajo jakiegoś miodu xddd
@mojstary12345: #!$%@? ale ja nawet nie zgłaszałem człowieku tego typa, o co ci chodzi xD tłumaczę ci tylko, dlaczego ludzie się #!$%@?ą na niego, a ty masz ciągle o to ból dupy, że jak to ludziom się nie podoba ktoś, kto mi się podoba xD
@mojstary12345: go on ¯\_(ツ)_/¯
@mojstary12345: sounds pretty Chinese ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
I nie, wcale nie jesteś taki super i wyjątkowy jak ci się wydaje.
Komentarz usunięty przez moderatora
To se go oglądaj na YT - nie wyrzucili go z internetu tylko z mirko.
@mojstary12345 chcesz wysyłać komuś książeczke "czytanie ze zrozumieniem", a nie mnie rozumiesz, że gość dostał bana na wykopie, a nie na yt? Zresztą, każdemu kto popiera komunę powinno się srać do ryja- to tak na marginesie. Teraz idź na YT i możesz oglądać jego filmiki, cymbale.
@mojstary12345: przecież cenzura to nic takiego, ba to nawet dobrodziejstwo, jest taki youtuber, który mówi, że w Chinach to sprawdza się wyśmienicie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mojstary12345: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 2/10 BO ODPISAŁEM i pal gumę trollu XD
@mojstary12345: Ale bana dostał nie na youtube ale na wykopie za wychwalanie zbrodni. Dalej możesz go oglądać.