Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Larsberg +270
Niezłe jaja będą.
Wyobraźcie sobie jak te zwierzęta będą drzeć ryja - Oddajcie mi auto! Oddajcie mi auto złodzieje! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#prawojazdy #prawo #policja #polskiedrogi #samochody
Wyobraźcie sobie jak te zwierzęta będą drzeć ryja - Oddajcie mi auto! Oddajcie mi auto złodzieje! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#prawojazdy #prawo #policja #polskiedrogi #samochody
Możemy się śmiać z naszego naczelnego śmieszka tego portalu #dd Wałęsy, ale to on schlał do tego stopnia Jelcyna 28 sierpnia 1993 roku, że ten na drugi dzień podpisał deklarację odnośnie tego, że Rosja nie sprzeciwia się wstąpieniu Polski do NATO i nie uważa jej członkostwa w Sojuszu za zagrożenie dla Rosji.
Komentarz usunięty przez autora
A skoro tu jesteś to jak mniemam nie walczysz na Ukrainie … a dlaczego ? Bo lubisz wyręczać się kimś innym …
Zresztą czytając Twoje wpisy można dojść do wniosku że powinniśmy walczyć i ginąć a nie płodzić takie przegrywy ;)
A komunizm upadł dzięki nam a nie Tobie dzieciaku :)
Good luck ;)
@Argony: coca cola była w prlu od czasów gierka dzieciaku ;)
A na bolka zawsze HAAAATFUUUU NA RYJ! Dno, prostak, sprzedawczyk.
@Rabarbar3: Tak jak piszesz. Leszek jaki jest, taki jest- lubić go ciężko. Niemniej jednak nikt tyle dla polski nie zrobił co on i należy się jemu za to szacunek. Tutaj jest wyśmiewany przez gimbaze, która niestety nie zna historii swojego kraju i zmian jakie nastąpiły