Aktywne Wpisy
typ53B +342
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
tusk +1500
Z takich ciekawostek, to gif z kręceniem Małysza kończy dziś 10 lat.
Skąd to wiem? Na pasku widać informację, na temat udzielenia rządowi wotum zaufania. Takich głosowań było w naszej historii sporo, ale tylko jedno pokrywa się z protestami górniczymi.
Link do głosowania, link do manifestacji
#heheszki #ciekawostki
Skąd to wiem? Na pasku widać informację, na temat udzielenia rządowi wotum zaufania. Takich głosowań było w naszej historii sporo, ale tylko jedno pokrywa się z protestami górniczymi.
Link do głosowania, link do manifestacji
#heheszki #ciekawostki
#przegryw #fobiaspoleczna #s----------e
Przyszłemu pracodawcy mów, ze jesteś chory psychicznie, cierpisz na silną nerwicę i presja czasu wywołuje u Ciebie pogorszenie i zazwyczaj musisz na L4 wtedy iść.
i ze względu na potrzebę spokoju ze względu na Twoje zaburzenie zgłaszasz wszelkie przejawy nieuprzejmości jako mobbing do odpowiednich organów.
i masz tak w ogóle lęk wysokości a maszyn nie możesz obsługiwać
Ja mam podobnie, szukam jakiegoś środka/leku na coś takiego, bo się żyć nie da normalnie. Póki co to jedynie a-----l tak działa na mnie, no ale to nie przejdzie xD
nie używamy tutaj tego słowa.
na przyszłość używaj 'ludzie doświadczający anergii / apatii/ z zaburzeniami uniemożliwiającymi produktywne funkcjonowanie w społeczeństwie' (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Winatuska:
Komentarz usunięty przez moderatora
a to chyba musisz to dla medycyny uświadomić. Może jakiś nobel będzie czy coś ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Generalnie PUP ma oferty z najgorszych miejsc, gdzie nie zgłaszają się ludzie z normalnego rynku pracy.
@MatthewV3: > Zawsze jak wysyłałem CV gdzieś i miałem już jechać na rozmowę, to strach mnie paraliżował i oddzwaniałem, że rezygnuję.
@MatthewV3: pic na wodę to jest twoje poczucie odpowiedzialności. Przełam się raz, nic nie tracisz, nie znasz tych ludzi, nie masz nic do stracenia na takie rozmowie, a na następną już będziesz lepiej przygotowany.
Też kiedyś s----------m
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora