Aktywne Wpisy
Pajeet pociupciał, wziął wizę, zostawił małego curryjada i tyle go widzieli. Szukaj bombajskiego smrodu w polu.
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
bugzer +40
#nieruchomosci
nie wierze, że są ludzie których stać na życie w TOP5 PL i swiadomie wybieraja wyprowdzke na wioche bo hehehe cisza spokój itd. Powiedz po prostu, że cie nie stac na zycie w miescie i skoncz #!$%@? o jakiejs ciszy i spokoju. Pamietam jak za diezciaak 20 lat temu najgorszym koszmarem jaki starzy molgi dla mnie zgotowac bylo wyslanie mnie na kilka dni do rodziny na wies zabiata dechami. Tam nie
nie wierze, że są ludzie których stać na życie w TOP5 PL i swiadomie wybieraja wyprowdzke na wioche bo hehehe cisza spokój itd. Powiedz po prostu, że cie nie stac na zycie w miescie i skoncz #!$%@? o jakiejs ciszy i spokoju. Pamietam jak za diezciaak 20 lat temu najgorszym koszmarem jaki starzy molgi dla mnie zgotowac bylo wyslanie mnie na kilka dni do rodziny na wies zabiata dechami. Tam nie
Chciałbym żeby każdy z naszych pomocników potrafił się utrzymać przy piłce z dwójką obrońców na plecach, odwrócić się i jeszcze szukać podania do przodu. To też nie jest do końca jego wina, że często się na to podanie nie decydował, po prostu z Puchaczem z lewej strony i z Beresiem oraz Klichem na prawej, którzy bardziej sobie przeszkadzali niż pomagali, po prostu nie bardzo miał do kogo grać. A wrzutka w pole karne to byłaby pewnie strata.
Był jedynym pomocnikiem który dawał nam utrzymanie się przy piłce przez dłuższą chwilę. Jako jedyny wprowadzał nieco spokoju. Uważam że zegral naprawdę dobrze
#reprezentacja #pilkanozna
#mecz
To też działa w drugą stronę, bo jakimś cudem udało się pewnej grupie dziennikarzy wmówić ludziom że CM711 to dobry trener i zasługuje na posadę selekcjonera.
Ludzie coś tam usłyszą w telewizji czy na jutubie, a potem im