Aktywne Wpisy
kimikini +33
jak u was wygląda daily? u nas to takie spowiadanie sie bardziej i przepraszanie jak sie czegos nie udalo w 100% zrobic. tez tak macie?
dostalismy taki szablon wypowiedzi na daily
#programista15k #programowanie #pracait
generalnie depresyjnie bardzo i co by kto nie zrobil ,ile by nie pracowal, jak bardzo sie nie staral to jest takie przepraszam ze zyje na daily :(
dostalismy taki szablon wypowiedzi na daily
#programista15k #programowanie #pracait
generalnie depresyjnie bardzo i co by kto nie zrobil ,ile by nie pracowal, jak bardzo sie nie staral to jest takie przepraszam ze zyje na daily :(
blackghost +15
Trochę kwikłem bo zatrudniam w firmę gościa typowy fiziol, robota fizyczna na magazynie: pakowanie i ładowanie palet.
Pracownik lojalny od jakieś 10 lat w firmie ale dzisiaj to mnie rozwalił. Co zrobił? Otóż podjezdza pod firme nowa Toyota Corolla combi w wersji Hibrid kolor biały. Wczoraj kupiona, świeża.
Podjechał cichutko chyba na silniku elektrycznym. W ogóle zdziwilem że że hybryda ma jakikolwiek zasięg do jazdy na samym elektryku.
Pytam nie szkoda Ci
Pracownik lojalny od jakieś 10 lat w firmie ale dzisiaj to mnie rozwalił. Co zrobił? Otóż podjezdza pod firme nowa Toyota Corolla combi w wersji Hibrid kolor biały. Wczoraj kupiona, świeża.
Podjechał cichutko chyba na silniku elektrycznym. W ogóle zdziwilem że że hybryda ma jakikolwiek zasięg do jazdy na samym elektryku.
Pytam nie szkoda Ci
@pierdonauta Wspaniale się zestarzał ten komentarz xD
@little_muffin No chyba nie XD
@Ana77: ale to zrobiłaś coś, cokolwiek jakiś uśmiech, kokietowanie, zabawa włosami, wysyłałaś komuś jakieś sygnały zainteresowania, byłaś miła dla jakiegoś chłopa? Czy tylko czekasz aż sam wykona ruch?
Chcesz mieć chłopa to musisz od siebie 10% dać na początku. Później chłop przejmie większość inicjatywy, ale to Ty musisz go sobie wybrać. Skąd chłop ma wiedzieć że jesteś potencjalnie zainteresowana.
Przez 14 lat edukacji przewinęło się sporo koleżanek,