Aktywne Wpisy

DrMagK2 +280
Moje miasto takie piękne XD

plottwist +668
Ogólnie jestem przerażony tym wypadkiem na A1 i mega fajnie, że na wykopie ludzie chcą sprawiedliwości, za to co spotkało tą rodzine, różne wypadki widziałem i po prostu klikam, oglądam i zamykam ale tutaj jakoś to siedzi we mnie i cały czas sprawdzam jakieś nowe info. Na yt bandyci drogowi jest wstawiony gif z przybliżenia kamerki z auta jadącego z naprzeciwka, spowolniłem to trochę i zobaczcie jak dość dobrze wygląda moment uderzenia.

Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@TomgTp: XD
-miej depresje/ inne problemy psychiczne
- wina PiSu XDD
No właśnie nie
@Bubele: >- wina PiSu XDD
Ależ oczywiście, w moim przypadku obecny rząd spotęgował to uczucie, na szczęście pomogła emigracja
@TomgTp: a weź mi nie mów. U mnie podobnie, grubo ponad 30 lat i odkryłem w sobie miłość do lego. Ale zestawy co dają trochę więcej radości są za drogie, a chińskie #!$%@? też XD
@Bubele: jak wiadomo, zarobki, poziom usług i sytuacja milionów ludzi obok nie ma żadnego wpływu na samopoczucie
@TomgTp: Miałem tak do 25 - 26 roku życia, odstawiłem wykop na ponad 10 lat, problem #!$%@? państwa przestał dla mnie istnieć. Dorobiłem się hajsu, wróciłem na wykop śmieszkować. Spróbuj, może będziesz miał podobnie. Serio piszę bez żadnego sarkazmu. Ludzie na wykopie, szczególnie jak