Aktywne Wpisy

Lujdziarski +86
Jest dla was różnica między alkoholikiem wysokofunkcjonującym a tym "zwykły", bo dla mnie pijak to pijak i ostatnio miałem spinie o to z znajomym, który nadużywa alko xD

jmuhha +20
Wytłumaczy mi ktoś czemu teraz buduje się domy z pionowymi zamiast poziomymi oknami, które dają więcej światła? ( ಠ_ಠ)
źródło: 1000029298
Pobierz

Twoje dziecko uwielbia słodycze? A może to Ty chcesz rozpieścić swoje wewnętrzne dziecko?
No to dobra wiadomość, bo są żelki #gusto do zgarnięcia za friko! I to niemało żelków...
Lecimy z kolejnym #rozdajo ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tym razem szybka akcja!
Dwójka szczęśliwców dostanie żelki za 100 złotych. Z wysyłką do paczkomatu.
Co trzeba zrobić?
1. Zaplusuj ten post.
2. Zaobserwuj tag #gusto
3. Sprawdź dzisiaj około 22:00, czy wygrałeś(-łaś)!
Powodzenia, misie pysie (。◕‿‿◕。)
#zelki #dziendziecka #zadarmo #prezent
źródło: Rozdajo-zelki-na-Dzien-Dziecka
PobierzWygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 27 maja 2026 - 22:00
Liczba zwycięzców: 2
źródło: 5E03B313-E19D-494F-B877-2403FA1094D6
Pobierz@Autochton_Mazurski: A to jeśli chodzi o wewnętrzne dziecko, to już musisz w swoim serduszku ocenić :3
Okej.
źródło: 1A4A697B-B446-4C54-BE7A-297D31A5E2B3
Pobierz@arek_elita: No ba! Jakie Twoje ulubione żelki są? (。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez moderatora
A jak wciąż za mało rzułtego, to polecam żelki mango oraz żelki kwaśne mango (takie kwaśne mango to chyba tylko my w Polsce produkujemy (。◕‿‿◕。) )
@phantom-love: Och, pocieszam wirtualnie i powodzenia życzę! ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Zamawiałem od was lata temu, ale mi nie podeszły, za bardzo było czuć erytrytol (chyba te https://sklep.gusto.pl/pl/p/Mini-misie-LIGHT-zujki-fiolka-200-g-bez-dodatku-cukru/111)
W Lidlu od jakiegoś czasu są dość dobre, ale są z maltitolem, więc zjedzenie większej ilości odpada :))
@Okaz_prawilnosci: Nie inaczej! ;)