Aktywne Wpisy
Operator_imadla +36
Ostatnio na Reddit był wpis jak koleś wziął 50k USD kredytu żeby grać na giełdzie i w krótkim czasie obrócił to w 2 mln USD. Myślicie że to dobry pomysł wziąć kredo na grę? Szybko by się zwróciło #gielda

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
źródło: PXL_20250719_191318803.MP
Pobierz

Dla mnie najlepszym redaktorem był US17
Ogarniał on Łosiów fakt, ale miał najlepsze podejście. 50/50 było dzielone i był spokój tyle czasu.
@Nizarlak_Horoszczanski: Niemiecki jest, mimo wszystko, neutralny i nie w-------a się w wojenki. Tyle tylko, że od kiedy jego człowiek, Gieremek, zawitał na Szkolnej, to interes Niemca stał się zbieżny z interesem Rudzielca. Niemiec robiąc swoje i nie angażując się w konflikt, i tak mimowolnie wzmacnia pozycję lateksiarstwa, w
@Zwanek ciekawe czy niemiecki nie dostaje siana za leasing geremka, zawsze może straszyć centralę, że on go zabierze na miesiąc do nagrobków i nie będzie otwierania paczek. O tym chyba nikt nie pomyślał
Niemiecki nie ma aż takiej władzy, żeby całkowicie odciąć Gieremka od nagrywania - po robocie Gieremek będzie wracał do Knura, a poza tym Niewiński mu pracy z nikąd nie wyczaruje, żeby cały czas był zajęty. No i Rudy jak już miałby kogoś przekupywać, to zdecydowanie bardziej opłacałoby mu się przekupić bezpośrednio Gieremka.
Generalnie krytycyzm jest dobry, ale nie twórzmy