@programista_abc2: Zanim zacząłem kopać najpierw to sprawdziłem. Nie lubie bezmózgich generatorów gówno-burzy. Trzeba być niezłym pajacem żeby pisać o czymś czego sie najpierw nie sprawdziło.
@HAJ_fajv: to się może zgadzać, rachunek jest za 2 miesiące przecież, więc z Twoich obliczeń to 290zł, a jak komputer bierze 400W, a nie 300 to wychodzi 400zł
@HAJ_fajv: gdzie jest taki drogi prąd? U mnie 0,51zł/kWh w taryfie jednostrefowej, a w drugim domu gdzie jest taryfa dwustrefowa, średniodobowa stawka wychodzi 0,42zł/kWh
@HAJ_fajv: no ok, ale bierzemy aktualną cenę (a nie jakieś spekulacje), to tak samo jakbym Ci teraz powiedział: Skąd wiesz jaka będzie cena prądu za dwa miesiące ?
@gongi: jak niby cena prądu miałaby się zmienić w 2 miesiące? Jeśli akurat w ciągu tych 2 miesięcy nie kończy się umowa, to przecież będzie taka sama...
Kupione w ciemno za jakieś grosze rok temu, psiknięte dwa razy. Nie mogę znieść tego zapachu, więc robię #rozdajo #perfumy nie wiem tylko czy ten syf można określić mianem perfum
Przesyłkę InPost opłaca wygrywający.
Losowanie dzisiaj o 21.
Udziału nie biorą: zielonki, użytkownicy z tagów pato mma gal
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora
1. Mem napisany jest w czasie przeszłym, a dogecoin ma ponad tydzień.
2. Nie bierzesz pod uwage w ogóle ceny doge.
3. Skąd wiesz jaka będzie cena doge za 2 miesiące? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
edit:
Teraz dochodze do wniosku że mem jest całkowicie bez sensu xD
Bo co jeżeli jego matka płaciła dotychczas za prąd 800zł (za 2 miesiące)? To jak teraz zapłaci 400zł to wyjdzie że on produkował prąd? ( ͡° ͜ʖ ͡°)