Aktywne Wpisy

Quashtan +20
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

Metodzik +541
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

Ty serio uważasz że putin chciał denazyfikowac UA?
Już wiem że śmieszek / troll jesteś a nie powazny człek xD
Rosja już przegrała, w najlepszym razie zostanie wasalem Chin od których potrzebuja wszystkiego, od waluty po wysoka technologie.
Stracili resztki wpływu w Europie, Finlandia do tej pory neutralna niczym Szwajcaria dołącza do NATO. Aaa Szwajcaria pierwszy raz w swojej historii nakłada sankcje gospodarcze zamrażając aktywa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Każdy kolejny dzień wojny to kolejne
To że Ukraina przegrywa jest w tym momencie faktem.
W tym jest wasz problem ubzduraliscie sobie że coś się wydarzy ktoś, kiedyś pokarze Rosję. PROBLEM W TYM ŻE TO SiE JESZCZE NIE STAŁO.
Nawet nałożone sankcję mają zadziałać kiedyś. Może tak może nie Ukrainie to nie pomoże
1. Straciła wiarygodność, której i tak miała mało.
2. Ośmieszyła na oczach całego świata, wiesz "druga armia świata" (zawsze się śmieje jak to mówię, bądź czytam).
3. Straciła wiele źródeł zbytu ropy, gazu i innych surowców. Tak wiem, że nie wszystkie i że wiele krajów wrócić do nich oo wojnie, ale nie wszystkie wrócą, a większość będzie dążyła do tego, żeby mieć źródła gazu i ropy z innych
@Jebwleb: XDDD to zajebista ta Ukraina, że każdego dnia przegrywa wojnę i dalej walczy. My się z jednej przegranej wojny podnosiliśmy kilkadziesiąt lat, a oni 90 razy przegrali i dalej walczą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak tylko ogłoszą zawieszenie broni, tak szkopy i żabojady zaczną kolaborować na nowo.
No ale hehe olaboga ruskie pszegrali xD
Tylko dla przeciętnego ruskiego ścierwa nic się nie zmieniło- on dalej żyje w gnoju jak żył w lutym.
@Stallion45: xD akurat wschodnia część Ukrainy jest najbardziej zindustrializowana a na zachodzie są kartofliska.
@Desson: tak, tak. Na pewno tak będzie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@dzangyl: Tylko Ty wymieniasz rzeczy, które nie udały
@Jebwleb:
To po prostu kwestia tego że kacapy już sił nie mają.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1653945392CZVMWB4DKPUytl8Gu6Gkw3.gif
Pobierz