Aktywne Wpisy
andbatros +640
Ja bierdole ale cringówa. Murzyn miał swój program z chodzeniem po miastach ze streamowaniem na żywo, zaufał Wojciechowi Goli, że ten mu pokaże jakieś fajne miejsca w Polsce, a ten zabawia się w burdel mamę i robi pokaz p0lek z cycami na wierzchu żeby je oceniał. Z ciekawego streama gdzie można było pokazać Polskę na cały świat zrobił jakiś gówniany show i pokazał, że p0lki to puszczalski towar exportowy Polski. Żałosne.
#
#
powazne pytanie - ilu macie znajomych irl?
#przegryw
#przegryw
Kiedyś powiedzielibyśmy o takiej kobiecie wprost - "prostytutka", "ladacznica", "dziwka", "kobieta lekkich obyczajów", "kurtyzana", "#!$%@?", "zdzira", "latawica", "ulicznica", "bladź", "wycieruch", "#!$%@?" - źródło: sjp.pwn.pl
Dziś, aby uniknąć tych pejoratywnych określeń, jednoznacznie źle kojarzących się całemu otoczeniu wyżej wymienionej osoby, takie dziewczyny określają się mianem "sexworkerki" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo modne stało się też wrzucanie nagich zdjęć/filmów do internetu za pieniądze, co niegdyś było określane mianem "e-prostytucji". Tu również nastąpiła zmiana, teraz taka dziewczyna jest "posiadaczką konta na onlyfans" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Drogie panie, mam takie przesłanie - to co robicie może mieć różną nazwę, możecie używać różnego słownictwa, totalnie innych określeń na to, co robicie za pieniądze. Terminologia może być zupełnie inna, ale nic nie zmieni faktu, że wciąż uprawiacie najstarszy zawód świata czyli prostytucję.
#logikarozowychpaskow #seks #p0lka #heheszki #bekazlewactwa
@TechnoYoda: no nie dziwne, dawanie dupy przy drodze to nie to samo co występowanie przed kamerką i to nie to samo co tańczenie w klubie więc używa się określeń które dokładniej opisują daną rzecz, tak samo było z czarami które później
@TechnoYoda: świat idzie do przodu dziadku
No i? Kiedyś na mieszkańców wsi mówili chłopi albo wieśniacy. Teraz rolnicy. Co z tego? Świat się zmienia, nie ma potrzeby używać obraźliwych określeń na ludzi, którzy niczego złego nie robią.
Taka ciekawostka - parę lat temu potrzebowałem do czegoś informacji do kogo kierowany jest ten podcast, dziewczyna (feministka) mnie poprosiła, żebym do nich napisał. Wysłałem wiadomość dość oficjalną, z wszystkimi formami grzeczności itp., bo przecież nie napiszę do obcych kobiet "elo mordy co tam?" w odpowiedzi nie dość, że nie dostałem informacji to jeszcze
I nie dajcie sobie wmówić, że jest inaczej.