Wpis z mikrobloga

Witajcie mirki. Wraz z dziewczyną jedziemy od 29 grudnia na 4 dni do #wroclaw . Co polecacie zobaczyć, zwiedzić? Czy sylwester na rynku jest dobrym pomysłem? (Boję się mnóstwa pijanych osób i nieciekawych typów). Czy wycieczka do zoo w zimę jest dobrym pomysłem? :P

#pytanie #podroze
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@parathormon: sylwester na rynku to wg mnie nie jest dobry pomysł, lepiej sobie już samemu posiedzieć na kwaterze niż dostać butelką szampana po łbie. A zoo bardzo fajne lepsze niż w Krakowie. Ten park jest piękny i zimą i latem...
  • Odpowiedz
@LaTuaOmbra: No właśnie zastanawiam się czy zoo zimą to dobry pomysł. Na plus tańsze bilety. Czy Oceanarium już zostało wybudowane?

@eXospeed: Dzięki za podpowiedź! Ostrów Tumski to faktycznie dobra propozycja.

A co myślicie o muzeum poczty i komunikacji? Był ktoś?
  • Odpowiedz
@LaTuaOmbra: Pomysł dobry, ale bilety na PolskiegoBusa już kupione :) Raczej już zostaniemy przy tej opcji, szczególnie że jedziemy jeszcze też po to aby porobić fajne, klimatyczne zdjęcia (hobbystycznie-troche zarobkowo zajmuję się fotografią). I dlatego raczej oboje wolimy jechać gdzieś do większego miasta coś pozwiedzać, zobaczyć, niż leniuchować w hotelu :D
  • Odpowiedz
@parathormon: panorama racławicka + muzeum narodowe, w muzeum narodowym jest teraz skarb średzki (!!!) niestety 29. grudnia to ostatni dzień tej wystawy, wiec nie wiem czy uda Wam się zdążyć, a zobaczyć warto
  • Odpowiedz
  • 0
@parathormon: Mi się zoo podoba zarowno latem i zima, ale musisz byc swiadom ze polowy atrakcji nie uswiadczysz ;) Spiz tez polecam, swietne p--o.
  • Odpowiedz