Wpis z mikrobloga

Ostatnia afera z TVNowską bździągwą i znanym amerykańskim aktorem uświadomiła mi, że w Polsce łatwo białorycerzyć względem kobiet, a jeszcze łatwiej wobec mężczyzn. Nawet znany „reżyser życia kukoldów” stanął w obronie biednych i uciskanych manletów. Dlaczego? Bo to nic nie kosztuje. Można sobie pokrzyczeć, bo wiadomo, że do żadnych konsekwencji wobec baby nie dojdzie, i jest chwilowy free pass na hejt przeciwko wielorybom. (Swoją drogą, bardzo podobne zjawisko co do przyzwolenia na hejtowanie pewnego kraju i prezydenta)

Przelała się przez internet fala porównań typu „skoro wg. Pani Anny facet poniżej 170 nie może być przystojny, to równie kobieta powyżej 60kg nie może być ładna”. Guzik mnie obchodzi co pani anna sądzi, nie potrzebuję wpadki słownej od k0biety, żeby móc wyrazić swoją opartą na faktach opinię, że walenie są nieatrakcyjne i śmierdzą.

Śmieszny i słuszny był odzew pod jej mediami społecznościowymi, ale pokazał też niemoc mężczyzn w sferze publicznej. To te rozsypujące się, bezmyślne próchno jest wyniesione do kasty „celebrity”, a nie komentujący. Nadal jest to relacja gwiazda – fan, a nasza gwiazda wkrótce wystosuje komentarz w stylu „ojej przepraszam, nie chciałam was karzełki urazić” i sprawa zamknięta.

Panowie, przypominam, że jedynie kukold potrzebuje triggerów, żeby móc mówić prawdę. Tylko niewolnik potrzebuje przyzwoleń ani pretekstów, aby wyrażać to, co myśli i co czuje, ZWŁASZCZA, jeżeli chodzi o gniew.

#blackpill #redpill #logikarozowychpaskow #mgtow #przegryw
Feniks_Alfa - Ostatnia afera z TVNowską bździągwą i znanym amerykańskim aktorem uświa...

źródło: comment_1653810049RH0FVBAqzjl2vRQJCnrv5y.jpg

Pobierz
  • 3