Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@DiatlowPies: a spotkałeś kiedyś osobę uzależniona, która z własnej woli chciała przestać pić/ćpać? Zwykle zmusza nas do tego otoczenie. Lubię... Kocham palić, ale widzę jaki to ma wpływ na mnie i mój związek, który się praktycznie przez to posypal
  • Odpowiedz
  • 0
@Kuzyno: j/w, nie chce rzucać, może nie tyle co nie chce. Chce, ale nie potrafię żyć bez rozpoczęcia i zakończenia dnia od palenia. Widzę jaki to ma wpływ na mnie, moje życie, związek. No i dlatego odwyk
  • Odpowiedz
@porterhouse: Po do palić? Przecież sam doskonale wiesz, że są edibles ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak na serio to trzymam kciuki, bo wszystko jest fajne dopóki my nad czymś panujemy a nie odwrotnie.
  • Odpowiedz
@porterhouse: zaciskasz żeby i rzucasz. Tak samo z fajkami, dietą i innymi rzeczami. Chcesz rzucić fajki? Zaciskasz zęby i nie palisz. Chcesz schudnąć? Zaciskasz zęby i nie w---------z. To samo z ziołem. Ja zaciskam zęby i nie pale, przez tydzień chodze w-------y i mam wachania nastroju jak baba podczas okresu ale potem to mija. Więc zacisnij zęby i po prostu nie pal.
  • Odpowiedz
  • 0
@Niemamwiedzy: @DiatlowPies: @Kuzyno: jakby to idealnie zależało to bym mógł codziennie palić, walić benzo i podbijać browarem po pracy. Dalej bym wegetował, niszczył siebie, różowa i życie. Dlatego ośrodek by nauczyć się żyć na trzeźwo i uświadomić sobie, że życie bez używek jest OK

Na pewno nie stanę się jakimś fanatykiem: zero alkoz fajek czy mi. Fajki nadal pale, alko piję raz na kilka miesięcy (urodziny
  • Odpowiedz