@JuzefCynamon: No tyle są warte te sympatie, jakby Sauber miał najszybsze auto, to by powiedział że zawsze z nimi sympatyzował i ciepło wspomina ich pierwszą wygraną w Kanadzie... I nie tyczy się to tylko Lewisa, tylko każdego
@Piotr_Rupik może nie każdego, a większości. Max mówi że kocha red bulla ale gdyby coś się stało(odpukać) Neweyowi i by nie pracował przy nowym bolidzie to byli by dalej niż merc i wtedy pewnie uśmiechnął by sie do Toto i wziałby go za Lewisa. Był taki kierowca kiedyś co poszedł za głosem serca anie rozumu i wygrał GP Kanady tylko ( ͡°͜ʖ͡°)
@Raa_V: @chianski: Każdy kibic piłki nożnej jest kibicem reprezentacji Anglii nawet jak twierdzą inaczej
Kolejny powód dla którego Ferrari to odklekency. Verstapoen czy Hamilton nie wmawiają ci chociaż że musisz kochać ich zespół. Puszkarze i Oponiarze to małe p--o przy tym jak nieznośni są Tifosi
@Raa_V: Bo oni wychodzą z każdej dziury. To że często psiocze na Tomasza Karolaka, nie znaczy że jestem jego fanem i cenie go jako aktora. Tak jak ja uważam Ferrari za zakałę tej dyscypliny.
@jedlin12: no ok. Ale bez ferrari byś miał o połowę mniej zainteresowania f1. Przecież tylko czekasz na ich podkniecie czy jakaś Grande. Kochasz to w głębi serca jak każdy Tifosi
@Raa_V: Nie, kocham tyko to jak sobie upadną i głupi ryj rozwalą, bez nich dalej bym był zainteresowany F1 tylko pewnie poświęciłbym więcej czasu innym aspektom niż szkalowanie włoskich nieudaczników. I proszę mi tu więcej fikołków nie robić, bo sobie od tego polamiesz zaraz kręgosłup. Mylisz bycie fanem, z tym że cokolwiek o tym mówimy
Lewis: "You could see it. And I will add one thing: if I could sit with the fans over there, I would support Charles. I am a Ferrari fan."
Corriere Who will win the championship, Verstappen or Leclerc?
Lewis: "So you assume that we in Mercedes are doomed? Don't underestimate us (laughs). Ferrari is stronger in quali and Red Bull in the race."
Lewis: "But it changes with every race, and Ferrari has shown the can create a great car. And then Charles is very strong."
#corriere
#f1 #cytatyf1
Kolejny powód dla którego Ferrari to odklekency. Verstapoen czy Hamilton nie wmawiają ci chociaż że musisz kochać ich zespół. Puszkarze i Oponiarze to małe p--o przy tym jak nieznośni są Tifosi