Wpis z mikrobloga

@FulTun: aaa to j---c, kumpel byl bo chrapal jak p------y, po zabiegu nadal chrapie jak p------y. Ja nie chrapie, mialem sie zglosic jak bede mial zapalenie ucha czesto ale nie mam wiec j---c. A narkoza to tez bardzo niebezpieczne narzedzie. Jak Ty odradzasz to walic. To juz nawet myslalem ze dam lekarzowi w lape to mi moze ladnie wyprostuja nos xdd ale watpie zeby bawili sie w takie rzeczy
  • Odpowiedz
@Simfecstio: w narkozie to miałem stop klatkę. miałem świadomość ze jestem w czarnej nicości, do okoła ciemno nawet rekę przykładalem do twazy czy widać ale nic nie bylo widać wiec w myślach mówiłem do siebie nie ruszaj się a potem widziałem takie jak by kuleczki w oddali jasne ale sam do siebie. Pi3rdole nie idę i obudziłem się na sali, wstałem , otwozyłem okno i wyszedłem na parteze na papieroska
  • Odpowiedz
@Simfecstio: Jestem zdania ze nie dłubie się w organizmie... Zawsze coś później dokucza po takim grzebaniu.
Koleś był szpik oddać to go noga po tym zajściu od 14 lat napi3rdala i kręci. Mówi ze ból czasem ma taki jak by zardzewiałym pogrzebaczem ktoś mu w kości dydrał. Bryyyyyyy.......
  • Odpowiedz
  • 0
@FulTun damn. Jestem w bazie dawców xd mam nadzieję że będzie cacy jak coś. Ale no teraz muszę sobie wyrównać ząbki. Xd każdy poleca chociaż jeden kumpel się z tym mocno p-------ł
  • Odpowiedz