Wpis z mikrobloga

Na #youtube można znaleźć wiele rzetelnych kanałów dla mężczyzn, z których ci mogą poznawać sekrety myślenia i działania kobiet oraz porady jak być samcem alfa, jak przechytrzyć gadzi mózg. Czy znacie też takie rzetelne kanały, ale dla kobiet, by mogły stawać się lepszymi osobami, lepszymi partnerkami? Bo jak na razie popularne są tylko takie c*ujozy jak m.in Sospecial, Anna Szlęzak i Stosunkowo, gdzie p0lki uczą p0lki jak być #p0lka. Pomóżcie
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski
  • 17
  • Odpowiedz
@costusmierdzi: poproszę przyklady legit kanalow dla mezczyzn jak cos masz, a co do kanalow dla kobiet skoro nic nie znalazlas to pewnie zagraniczne tylko wchodzą teraz w gre. Choć nie wiem i nie rozumiem jak baba moze miec jakiekolowiek problemy w tej kwestii ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@ChatNoir Akurat to dla mnie nie jest wartością dodaną. ¯_(ツ)_/¯

Nie wiem co ludzie mają z tą miłością do brytyjskiego akcentu, mnie się rzadko który podoba.
  • Odpowiedz
@costusmierdzi: Relacje międzyludzkie są proste i nie ma tutaj jakiś haczyków. Jasne, jak chcesz być managerem, czy coś, to się po prostu pewnych rzeczy trzeba nauczyć, posłuchać jak ktoś mądrzejszy coś powie, bo samemu się o danej rzeczy nie pomyśli lub nawet nie jest się w stanie wyobrazić jak może wyeskalować.

Natomiast żeby stworzyć udany związek to wystarczy ze sobą szczerze rozmawiać i wszystko rozwiązywać na bieżąco. Jak to nie
  • Odpowiedz